Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 1 månad sedan

  Vikt

  Hur mycket väger Braun
  Hairdryer HD130 Style & Go?
  Kan man ta lös munstycket?
  Har man öppet köp på fönen? Får man testa den, slå på den o höra hur högt den låter o hur lägena är på den?
  Inga Britt
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Inga-Britt!
   Denna väger 434 gram och munstycket kan man plocka av, samt snurra på.
   Du har 14 dagars ångerrät på produkten, dock kan du inte öppna den och testa den om du vill returnera den, då måste förpackningen vara oöppnad. ✨
   Gilla
 • för 20 månader sedan

  Resefön

  Hej! Jag letar efter en billig, kompakt hårfön som är kompatibel med någon av de separata diffusers ni säljer i den lägre prisklassen. Då ni inte anger diameter på alla hårfönar så kan jag själv inte jämföra
  Gilla

Braun
Hairdryer HD130 Style & Go

1 Betyg
199:-
Style&Go HD130 hårtork är den minsta och lättaste hårtorken från Braun Style&Go, perfekt för resan och för hårstyling när som helst med fantastiska resultat på resande fot.
Det ihopvikbara handtaget gör hårtorken mycket kompakt och lätt att förvara utan att inverka på prestandan för att skapa hår som ser friskt ut. Precist tillbehörsmunstycke och 2 temperaturinställningar för flexibel torkning och styling.
Multiadapter för användning på resa. För hög prestanda och säker användning i hela världen. Produkten får endast anslutas till eluttag med växelström (~). Kontrollera att spänningen i hushållet motsvarar den spänning som är angiven på hårtorken.

• Apparaten får aldrig användas nära vatten (t.ex. ett fyllt handfat, badkar eller en dusch). Produkten får inte bli våt.
• Dra alltid ut kontakten efter användning i badrummet. Även en avslagen hårtork utgör en fara om sladden inte är utdragen.
För ytterligare skydd bör du installera en jordfelsbrytare (RCD) i badrummet, som utlöser vid en spänning på 30 mA. Be installatören om råd.
• Se till att inte blockera luftin- och uttaget när hårtorken är påslagen. Om ett av uttaget blockeras kommer hårtorken att stängas av automatiskt. Efter att ha kylts ner ett par minuter slås hårtorken på igen.
• Linda inte sladden runt produkten.
• Kontrollera regelbundet att sladden inte är sliten eller skadad, särskilt i de områden där sladden går in i produkten och i eluttaget. Lämna in produkten till ditt närmaste Braun Service Centre för kontroll/reparation om du är osäker. Produktens sladd får bara bytas ut på ett auktoriserat Braun servicecenter. Okvalificerat reparationsarbete kan leda till stora risker för användaren.
• Apparaten kan användas av barn över 8 år och personer med nedsatt fysisk eller mental förmåga eller bristande erfarenhet och kunskap om användningen övervakas eller om de har fått instruktioner om hur produkten ska användas på ett säkert sätt och förstår riskerna med den. Barn bör inte leka med enheten. Rengöring och underhåll bör inte utföras av barn, såvida de inte är över 8 år och under uppsikt.
 • Kategori:Fön
 • Artikelnummer:
  1062-327-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter