Brushworks

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 17 månader sedan

  borstar

  när kommer det här in igen?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 17 månader sedan
   Hej Natasha
   Dessa beräknas vi få in på lager igen under nästa vecka :)
   Gilla

Brushworks
HD Complete Face Set

Bli först med att betygsätta produkten
239:-Rek. pris 259:-
Fyra unika borstar som är speciellt utvalda för den perfekta ansiktsmakeupen.

Buffingborste - Perfekt för applicering av puder, flytande eller krämprodukter på ansiktets slätare ytor. Få en perfekt, naturlig finish genom att buffa produkten på huden med de mjuka, rundade fibrerna som ger en ultralätt HD-finish.

Spetsig kontur- och highlighterborste - Avsedd att passa för många områden i ansiktet, inklusive kindben och globlinjen. Med denna pensel får du kontroll över känsliga highlights och konturering, men den är flexibel nog för att mixa ut produkten utan problem. Använd med en highlighter och få ett lysande skimmer som hjälper dig skulptera och konturera ansiktet.

Platt foundationborste - Tätt avsmalnande pensel som passar för flytande eller krämiga produkter och hjälper dig att få till en jämn, streckfri make-up. Den platta designen applicerar lätt produkten på ytor som är svåra att nå, och den kan även användas för dutta på concealer eller färgkorrigera.

Precisionsborste för detaljer och concealer - En liten, platt borste som är perfekt för att täcka fläckar, ärr och missfärgade områden. Perfekt för att detaljsminka ögonvrår, näsrygg och amorbåge.

Våra exklusiva proffsborstar med handtillverkade, formade, tillskurna och lyxigt mjuka borsthuvuden passar perfekt för lös, pressad och flytande makeup. De elegant utformade och slimmade skaften är snyggt skulpterade för bättre grepp och större kontroll.

Våra borstar är cruelty-free och veganska och ger perfekt resultat varje gång.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter