1 användarbild
Brushworks

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Jättebra

  Denna borste är oerhört bra.
  Designen är väl genomtänkt med sitt svarta och lila tema. Borsten känns dessutom tung och därmed lite lyxigare.

  Jag använder borsten till contouring, rouge och highlighter i puderform. Borsten är droppformad och smalnar av mot toppen vilket tillåter mycket kontroll över var man lägger sin produkt. Den är särskilt bra att komma in i "groparna" under kindbenen och under ögonen.

  Jag har testat, med dåligt resultat, att applicera bronzer men jag tror att borsten är för liten och har fel form för det. Jag har inte testat att använda borsten med krämprodukter men gissar att stråna är lite för långa och borsten för tunn. Men vem vet!

  En annan bra detalj är att det finns tre nedsänkningar placerade i mitten av skaftet som fingrar naturligt placerar sig i. Dessa kan kanske underlätta användning för personer med dålig greppstyrka eller ledproblem, men det är bara en gissning.

  Jag har laddat upp en bild med en av the Balms singelhighlighters för storleksreferens.

  #tävling
  2 gillar

Brushworks
HD Tapered Face Brush

1 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Den perfekta borsten för jämn applicering av rouge och bronzer. Den avsmalnande spetsen ger ett kupolformat borsthuvud med en mjuk spets som passar perfekt för att varsamt lägga, sprida och blanda puderprodukter på kinder och ansikte.
Våra exklusiva proffsborstar med handtillverkade, formade, tillskurna och lyxigt mjuka borsthuvuden passar perfekt för lös, pressad och flytande makeup. De elegant utformade och slimmade skaften är snyggt skulpterade för bättre grepp och större kontroll.

Våra borstar är cruelty-free och veganska och ger perfekt resultat varje gång.
 • Kategori:Puder
 • Artikelnummer:
  2296-158-0000

Köps ofta tillsammans

158:-
197:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019