Brushworks

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 6 betyg
1
0
0
2
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 7 månader sedan

  Dålig

  Böjer inte mina raka fransar. Besviken
  1 gillar
 • för 10 månader sedan

  Bra böj

  Böjer vekligen bra men tycker att den är svår att få på plats då öppningen är lite snäv. Mycket bra gummigrepp på handtagen.
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Överraskad!

  Innan jag testade denna trodde jag seriöst det var nåt fel på mina fransar som aldrig lät sig böjas synbart snyggt - och så testade jag denna och en ny värld öppnade sig för mig. Innan har jag testat diverse olika till och med med värme men aldrig varit nöjd.

  Den här böjer fint, utan speciellt mycket arbete, känns skonsam, har ett skönt grepp för de gummerade handtaget, är lättrengjord och dessutom snygg. Priset är dessutom ett extra plus!

  Enda jag kan påpeka är att jag saknar möjlighet att kunna byta ut gummit i böjaren, men eftersom den är så pass billig är det ändå okej. Löp och köp!
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Fantastisk

  Jag trodde inte att skillnaden mellan en ögonfransböjare och en annan var så här stor! Den här böjaren är så effektiv att jag en morgon råkade böja ögonfransarna så att dom låg på ögonlocket 😁 det krävdes inte allt för många nyp för att det skulle gå över styr. Den gör verkligen det man önskar att en ögonfransböjare ska göra. Var lite ovant med själva modellen på den först, den kändes för stor och klumpig för att komma nära fransroten, men när man lär sig tekniken så är den helt klart oslagbar! #tävling
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Perfekt!

  Böjer som den ska utan bråk. Snygg och lätt design, och plus för handtagen med gummi! Tycker mycket om färgen.😁
  1 gillar

Brushworks
Lash Curler

6 Betyg
49:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Rundade silikondynor med icke-halkfunktion som varsamt lockar dina ögonfransar utan att krusa eller bryta dem. Handtagen är ergonomiskt utformade för att ge dina händer det stöd och kontroll de behöver.
 • Kategori:Övrigt
 • Artikelnummer:
  2296-143-0000

Köps ofta tillsammans

118:-
207:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter