Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Brushworks Brushworks Luxury Brow Set Rose Gold

Bli först med att betygsätta produkten
139:-Rek. pris 149:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Brushworks Luxury Brow Set innehåller alla de verktyg du behöver för att bibehålla, rengöra, fylla i, definiera & utforma dina ögonbryn.

Två Brushworks-pincetter ger dig fullständig kontroll över dina ögonbryn, något som bör vara en regelbunden del av din skönhetsvård.
Pincetterna är av gjorda för hand i rostfritt stål, vilket innebär att de är det perfekta valet för både prestanda och precision. Du kan forma dina ögonbryn snabbt och enkelt med de vinklade pincetterna och precisionsplocka med precisionspincetterna. Slanted Brow Brush & Blending Brush.
Den fasta, vinklade borsten ger dig precis applicering av gel- och puderprodukter för dina ögonbryn när du fyller, formar och definierar.
Denna borste kan även användas med gel- och krämprodukter för att skapa linjer och definiera de övre och nedre ögonfranslinjerna. Borsten är perfekt för att ge en ögonfinish eller för att blanda foundation och specialeffektpuder runt ögonen och ögonbrynen. Kan även mjuka ut hårda linjer runt ögonen och ögonbrynen.

Kammen och grooming-borsten används för att definiera ögonfransar och ögonbryn. Den kan användas för att separera och förbereda ögonbrynen innan du använder pincett.
  • Kategori:Ögonbryn
  • Artikelnummer:
    2296-123-0000
Brushworks

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
208:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
583:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019