BubbleT

BubbleT har inspirerats av den taiwanesiska drycken bubbelte som uppfanns under 1980-talet. Bubbelte marknadsfördes då som något som skulle fånga din uppmärksamhet vid första anblicken, en färgstark och levande dryck.

Idén att introducera bubbelte i ett varumärke för bad- och kroppsprodukter var en resa till Asien där det fanns massvis av butiker som enbart sålde bubbelte och upptäckten att bubbelte har spridit sig till Europa, störst är det i Storbritannien. Nu har det börjat öppna butiker för bubbelte i Stockholm, exempelvis Bubble Tea and Friends. Receptet på bubbelte är väldigt enkelt, basen är te som sedan blandas med frukter. Det som gör bubbelte så speciellt är tapiokapärlor som ligger på bottnen.

Vi på BubbleT har filosofin att vi vill att våra produkter ska se bra ut och vara väldigt hälsosamma och väldoftande. Alla våra produkter innehåller te, fruktsaft och naturliga extrakt från olika nyttiga frukter. De hälsosamma egenskaperna hos te är välkända över hela världen. Olika teer har olika fördelar, vissa lindrar sömnlöshet, andra ökar blodcirkulationen eller gör dig piggare!

Efter omfattande forskning har vi hittat de perfekta tesorterna som har egenskaper som eftersöks för bad- och kroppsprodukter, de rengör, ger näring och återfuktar huden samtidigt som de ger en härlig doft.

35 produkter

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter