Burt´s Bees

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 18 betyg
1
1
4
5
7
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 veckor sedan

  Mycket bra - för vad det är

  Ser att en del tidigare recensioner påpekat att det är väldigt lite pigment, men jag tycker att det är precis det som är poängen med denna! När jag först applicerade tyckte jag att jag inte såg något, men "äh, jag kan ju använda det ändå", men när jag senare gick förbi spegeln så stannade jag till och tänkte "hm, är inte läpparna liite rödare än vanligt?".

  Vill du ha mycket färg är detta definitivt inte vad du söker, men det mjukar upp läpparna bra och ger en smula mer färg till ansiktet - vilket var perfekt i vintras då jag köpte den.
  3 gillar
  • för 4 veckor sedan
   Bra beskrivning och recension och förstår precis vad du menar och gillar din produktbeskrivning så som jag skulle vilja ha den om jag använde den 🤝🥰
   2 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Favorit

  Denna är en av mina favoriter när det kommer till färgade läppbalsam. Lagom mycket färg och går att få mer färg om man har på fler lager, så bekväm och mjukgörande, sitter ungefär så länge jag förväntar mig ett läppbalsam ska sitta och så luktar den så gott. Jag gillar också att rose är mer orange/koppar färgat än rosa som många andra färgade läppbalsam är. 👍🏻
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Lagom mycket pigment

  Lagom mycket pigment för ett naturligt resultat och känns vårdande. Sitter inte kvar så bra men det kan man nog inte heller förvänta sig av ett läppbalsam tycker jag. Jag är nöjd! #tävling
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Lip Balm Tinted Rose

  Ger en fin skir rödaktig nyans på läpparna som ser väldigt naturlig ut. Har ganska färglösa läppar vanligtvis, så denna sätter en naturlig röd färg utan att se ut som att de är sminkade.
  Däremot försvinner det fort när man dricker eller äter, men man behöver ju inte en spegel för att applicera det igen eftersom den ger ett sånt naturligt resultat.
  #tävling
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Värdelös

  Har använt den under en dag och nog aldrig tidigare i mitt liv fått så torra läppar. Fullständigt värdelös för mig tyvärr.
  1 gillar
 • för 17 månader sedan

  Svag färg

  Mjuk, skönt och vårdande. Genuint bra ingredienser och cruelty free.

  Däremot vääääldigt lite pigment. Men blir ändå smickrande på läpparna på något vis så jag är nöjd ändå ☺️👌🏻
  #tävling #influtester
  1 gillar
  • för 17 månader sedan
   1 gillar

Burt´s Bees
Lip Balm Tinted Rose

18 Betyg
89:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Vårda dina läppar med 100 % naturliga Burts Bees® Tinted Lip Balm med Rose. Innehåller vitaminerna A, C, D och E, antioxidanter och återfuktande omegaoljor ger detta sötdoftande läppbalsam näring åt läpparna och lämnar dem släta och mjuka. Denna tub läppbehandling passar i handväskan eller fickan för att när som helst motverka torra läppar. 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter