Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lyko Concept | Birger Jarlsgatan

Mitt i centrala Stockholm ligger Lyko Concept. Lyko Concept är en del av Lykos värld med våra mest exklusiva salonger, tjänster och produkter. Här hittar du det där lilla extra inom skönhet och hårvård. På Birger Jarlsgatan 37 ligger en exklusiv skönhetsdestination fylld med extremt kunnig personal, selektivt utvalda produkter, unika, personliga behandlingar och exceptionellt utbildade frisörer. Allt inbakat i en trendigt musikalisk miljö omringad av de internationellt uppmärksammat designade lokalerna. Hit kommer du för din absolut bästa skönhetsupplevelse - alla kategorier!

Ett frisör- och hudvårdsteam i toppklass

På Lyko Concept delar alla samma passion för skönhetsbranschen. Målet är att få varje besökare att må fantastiskt genom att med lyhördhet, klass och fingertoppskänsla locka fram det bästa ur varje personlighet. Här blir du sedd och hörd. Bland frisörteamet finns gedigen erfarenhet och bakgrund från internationella storheter som Vogue Magazine, stora visningar, hårtävlingar, Tv-produktioner och välrenommerade salonger världen över. Tillsammans hittar ni de den bästa lösningen för just dig.

Våra diplomerade hudterapeuter hos Lyko Concept Birger Jarlsgatan erbjuder bästa möjliga hudvård och ansiktsbehandlingar. Här skräddarsyr vi behandlingen efter dina egna förutsättningar för optimerat resultat. Vi ser till varje persons individuella behov och genom konsultation skapas upplevelser till högsta kvalitet.

Varumärken

I vår butik på Birger Jarlsgatan finner du ett handplockat utbud av produkter från varumärken såsom Aesop, Maria Åkerberg, Peter Thomas Roth, Bumble & Bumble, Oribe, Mason Pearson, Elizabeth Arden Pro, Image och många fler.

AESOP

Lyko Concept på Birger Jarlsgatan är en av få signaturbutiker över hela världen som är exklusiva återförsäljare av Aesops produkter. Här hittar du hela sortimentet av Aesop som verkligen har något för alla! Parsley Seed serien är fullproppad med antioxidanter, Damascan Rose lugnar en upprörd hud, mjukgör kroppen med Geranium Leaf Body Balm och bästsäljaren Resurrection Aromatique Hand Wash är älskad över generationsgränserna.

Sedan företaget startade i Melbourne, Australien 1987, har varumärket Aesop skapat en hel serie genomtänkta och fantastiska produkter för hår, hud och kropp. Aesop använder sig av växtbaserade ingredienser och förvandlar det till produkter med den mest utsökta och unika dofter du kan tänka dig. Ett varumärke som är lika älskat av kungar och bönder, kändisar och till och med djur!

Aesop förespråkar användningen av sina produkter som en del av en balanserad livsstil innefattandes en hälsosam kost, förnuftig träning, ett måttligt intag av rött vin och en regelbunden dos av stimulerande litteratur. Vårda, skydda och oroa dig inte i onödan.

Vi kan erbjuda dig ett brett urval av Aesop här i vår butik, Lyko Concept, på Birger Jarlsgatan 37 i Stockholm. Välkommen hit!

 

Vi är numera kontantfria!

Se alla våra hår och hudvårdsbehandlingar här
Klippning

60 min fr. 890-990 kr

Färgning

Slingor halvt huvud/utväxt/nyansering 120 min fr.1890 kr
Slingor helt huvud 180 min fr. 2600 kr

Klippning och färgning

Slingor halvt huvud/utväxt/nyansering & klippning 180 min fr. 2780 kr
Slingor helt huvud & klippning 240 min fr. 3490 kr

Styling

Tvätt och fön med styling 60 min fr. 495 kr

Ansiktsbehandling 80 min

En underbar, revitaliserande och lyxig ansiktsbehandling som ger huden nytt liv! Behandlingen börjar alltid med en grundlig hudanalys innan passande produkter och behandlingssteg bestäms. Efteråt medföljer alltid ett personligt hudvårdsschema för bästa möjliga hemmavård. Önskar du en ekologisk behandling finns helt ekologiska hudvårdsvarumärken att välja mellan. 1695:-

Ansiktsbehandling 50 min

Klassisk ansiktsbehandling som rengör på djupet och ger näring och lyster till huden. Behandlingen börjar alltid med en grundlig hudanalys innan passande produkter och behandlingssteg bestäms. Efteråt medföljer alltid ett personligt hudvårdsschema för bästa möjliga hemmavård. Önskar du en ekologisk behandling finns helt ekologiska hudvårdsvarumärken att välja mellan. 1295:-

Ansiktsbehandling mini 25 min

En kortare behandling med en ordentlig hudanalys som passar bra när du vill få reda på din hudtyp. Efteråt medföljer alltid ett personligt hudvårdsschema för bästa möjliga hemmavård. Önskar du en ekologisk behandling finns helt ekologiska hudvårdsvarumärken att välja mellan. 695:-

AHA-pensling 25 min

En effektiv introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

AHA-pensling avancerad 25 min

Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet.

Frans- och brynfärg

Den här behandlingen inkluderar även brynplock och härlig ögonmask. 495:-

Ansiktsbehandling Dermapen 60 min

En högteknologisk och djupverkande behandling med apparatur där vertikala, fina microkanaler skapas i huden. Behandlingen gör att nytt kollagen produceras för att få en jämnare och finare hud. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Dermapen kan utföras på alla hudtyper.

Powerlite Peeler

Den ultimata behandlingen för dig som vill ha friskare hud med en ny lyster. En Powerlite Peeler behandling ökar näringstillförseln och syresätter cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Små microkristaller slipar huden varsamt och påskyndar på så sätt cellförnyelsen och stimulerar huden till självläkning.

Se alla och boka
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018