Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lyko Concept Kungsgatan

Lyko Concept är en del av Lykos värld med våra mest exklusiva salonger, tjänster och produkter. Därför är det ingen överraskning att det är till Lyko Concept du ska gå om du letar efter det där lilla extra inom skönhet och hårvård. Tillsammans erbjuder teamet upplevelser utöver det vanliga med målet att lyfta fram och lyfta upp det bästa i våra kunder. På Lyko kan du vara trygg i att alltid bemötas med personlig, vänlig och inspirerande service.

Ett frisörteam i toppklass

På Kungsgatan hittar du ett finslipat och välutbildat gäng frisörer och stylister. Här delar alla samma passion för skönhetsbranschen och att få sina kunder att må bra genom att locka fram det bästa ur varje personlighet! Till sin hjälp har de noga utvalda hårvårdsprodukter som även finns att köpa i butiksdelen. Bland teamet finns gedigen erfarenhet och bakgrund från välrenommerade salonger världen över. Tillsammans med dig som kund hittar vi den bästa lösningen för just dig.

Professionell hudvård

Våra diplomerade hudterapeuter hos Lyko Concept Kungsgatan erbjuder bästa möjliga hudvård och ansiktsbehandlingar. Här skräddarsyr vi behandlingen efter dina egna förutsättningar för optimerat resultat. Vi ser till varje persons individuella behov och genom konsultation skapas upplevelser till högsta kvalitet.

Varumärken

Vi har en mindre salongsbutik på Kungsgatan där du hittar ett litet men noga handplockat utbud av produkter från varumärken som V76 by Vaughn, Oribe, Shu Uemura, Nimue, pHformula, Maria Åkerberg, och Carita. 

Vi är numera kontantfria!

Se alla våra hår- och hudbehandlingar här
Ansiktsbehandling 90 min

En underbar, revitaliserande och lyxig ansiktsbehandling som ger huden nytt liv! Behandlingen börjar alltid med en grundlig hudanalys innan passande produkter och behandlingssteg bestäms. Efteråt medföljer alltid ett personligt hudvårdsschema för bästa möjliga hemmavård. Önskar du en ekologisk behandling finns helt ekologiska hudvårdsvarumärken att välja mellan. Pris från 1695:-

Ansiktsbehandling 60 min

Klassisk ansiktsbehandling som rengör på djupet och ger näring och lyster till huden. Behandlingen börjar alltid med en grundlig hudanalys innan passande produkter och behandlingssteg bestäms. Efteråt medföljer alltid ett personligt hudvårdsschema för bästa möjliga hemmavård. Önskar du en ekologisk behandling finns helt ekologiska hudvårdsvarumärken att välja mellan. Pris från 1295:-

Mikroneedling

Med hjälp utav en roller försedd med hundratals mikronålar penetreras huden och tusentals mikrokanaler skapas. Nåltätheten och den genomtänkta konstruktionen av nålarnas diameter skapar en god penetration samt en jämn tryckfördelning för en skonsam behandling. De små mikrokanalerna orsakar en kontrollerad skada i huden som i sin tur startar en läkningsprocess med ett gynnsamt hudföryngringsresultat som följd.

Frans- och brynfärg 30 min

Den här behandlingen inkluderar brynplock. 495:-

Lash Lift

Lash Lift ger underbart fylliga och böjda fransar som håller upp till 12 veckor. En 60 minuters behandling som innebär att man permanentar upp rötterna på fransarna samt färgar dem, något som ger effekten av längre fransar och en mer vaken look. Hållbarheten kan dock variera från person till person beroende på hur stor förnyelse man har på sina fransar, så för ett permanent utseende på fransarna rekommenderas upprepning av behandlingen var 6–8 vecka. Behandlingen är skonsam och sliter inte på dina naturliga fransar.

Vaxning

Vi arbetar med ett skonsamt vax och kan behandla allt från överläpp till hela ben. Pris från 290:-

Plasmalite FPL behandling

FPL-teknologin är en patenterad vidareutveckling av IPL-teknologin (Intensivt Pulserande Ljus). Plasmalite FPL är lösningen för dig som har problem med generande hårväxt, solskadad hud, pigmentfläckar, åldrad hud, akne och ytliga blodkärl. Obs, bokning sker efter genomförd konsultation. Pris ifrån 1000:-

Klippning

Från 790 kr

Färgning

Färg/toning från 1490 kr
Avancerad färg/slingor från 1890 kr

Klippning och färgning

Färg/Toning & Klippning från 2090 kr
Avancerad färg/slingor & Klippning från 2490 kr

Styling

Tvätt & Fön från 790 kr

Se alla och boka
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018