Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Välkommen till din nya och ULTIMATA skönhetsdestination – Lyko Concept Skin! 

Vi är så otroligt stolta och glada att kunna erbjuda DIG den absolut bästa, personligaste, härligaste och MEST EFFEKTIVA resultatinriktade hudvården i HELA VÄRLDEN! Det tycker vi i alla fall!

I våra helt nybyggda lokaler hittar du fem fräscha behandlingsrum, en stor VIP-avdelning, en proppfylld skönhetsshop fylld med all världens bästa hudvårdsprodukter samt otroligt kunnig och fantastisk personal. Här har du allt att vinna och lite till. Vi kommer göra allt vi kan för att du ska få en magisk upplevelse hos oss på Lyko Concept! 

Förutom att både lokalerna och personalen är top notch så är såklart även våra behandlingar det. Vi har de senaste maskinerna, de mest välresearchade teknikerna och de bästa produkterna. Tillsammans finns det inget vi inte klarar, inget problem är för litet eller för stort och ALLT kan bara bli bättre!

För att kunna ge dig den absolut bästa och mest personliga vård möjligt har vi bestämt att vi inte är knutna till ett varumärke utan en del av vår professionalism är att vi väljer och vrakar bland gobitarna från de absolut bästa varumärkena.

För att kunna skräddarsy ett perfekt paket som passar just dig gör vi en hudanalys inför varje behandling. 

Här är en del av vår gedigna behandlingsmeny på Lyko Concept:

Kemiska peelingar
Förbättrar hudens textur och utseende samt stimulerar nyblindningen av hudceller. Vi blandar en perfekt cocktail för din huds bästa resultat.

Powerlite Peeler
En mulitmaskin med microdermabrasion, ionizer och ultraljud/cavitation. Behandlingen stimulerar återuppbyggnaden av huden, ger huden lyster, spänst och ökad vitalitet med resultat som syns omgående.

Ultraljud
Energi skickas djupt ned i huden för att stimulera kroppen att skapa mer eget kollagen. Vi hjälper kroppen hjälpa sig själv. Resultatet är mjukare och mer uppstramad hud över tid.

RadioFrekvens (RF)
RF värmer upp hudens vävnader och får dem att dra ihop sig. Resultatet är tajtare, stramare hud. Vi kan behandla ansikte, hals, haka, under ögon, armar och mage.

CryoPen
En magisk liten penna som på några sekunder fryser bort ytligare leverfläckar, solskador, vårtor, skin-tags, keloider och hyperpigmentering. Nästan helt smärtfritt och helt utan ärr.

Radiofrekvensmetoden,
EVRF. EVRF är en helt enastående maskin som hjälper oss att ta bort ytliga blodkärl på någon sekund. Oavsett om det är enstaka större kärl eller ett stort område av tunna fina “osynliga” kärl så behandlar vi dem effektivt med hjälp av den senaste radiofrekvensmetoden, EVRF, nästan smärtfritt!

Fransar och bryn
Lägg till färgning och formning av fransar och bryn under din behandling och få ett omedelbart och fantastiskt resultat direkt!

Microneedling är en helt unik behandlingsmetod som blir allt vanligare på grund av dess effektivitet. Enkelt beskrivet är det en mängd micronålar som snabbt skapar miljoner av mini-kanaler i huden vilket dels öppnar upp för att slussa ner effektiva serum rak ner i huden och dels hjälper huden att stimulera sig själv för ny cellbildning. Microneedling är toppen för att reducera acneärr, rynkor, hyperpigmentering och gör huden slätare, starkare och mer motståndskraftig.

Fillers
Vi är så stolta och glada att vi kan erbjuda injektionsbehandlingar med fillers, bland annat från Juvaderm och Restylane, av vår leg.läkare Susanne Saarinen. Fillers är en kroppslik och icke-permanent behandling som hjälper till att fylla ut, lyfta upp och förbättra ansiktskontoturering, läppar och fördjupningar i huden. Ämnet som fillers består av heter Hyaluronsyra och finns redan i våra kroppar. Susanne kan med små medel återskapa volym och förstärka din naturliga form med diskreta men märkbart synbara resultat, helt i harmoni med det du söker och resultatet håller i ca 3-9 månader.

Botox
Vår legitimerade läkare Susanne Saarinen har en bred och lång erfarenhet av att arbeta med botulinumtoxin typ A, eller ”Botox” som det också kallas. Injektionen utförs med en väldigt tunn nål och ger sällan obehag, dock kan små blåmärken uppstå någon dag efter behandling men de försvinner relativt snabbt. Injektionen tar några veckor på sig att få sin fulla effekt vilket är att minska muskelrörelser och få ett slätare intryck av huden. Resultatet håller ca 3-6 månader.

Konsultation
Vi avsätter här en tid för enbart konsultation med en av våra eminenta hudterapeuter för att i lugn och ro gå igenom en behandlingsplan och produkter som är unik just för dig. Observera att kostnaden för en konsultationen INGÅR i när du bokar en behandling första gången.

OBS: Om du är under 18 år behöver vi din målsmans godkännande för att behandla dig.

Se alla och boka
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018