Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lyko Concept Sturegatan

Lyko Concept är en del av Lykos värld med våra mest exklusiva salonger, tjänster och produkter. Därför är det ingen överraskning att det är till Lyko Concept du ska gå om du letar efter det där lilla extra inom skönhet och hårvård. Tillsammans erbjuder teamet upplevelser utöver det vanliga med målet att lyfta fram och lyfta upp det bästa i våra kunder. På Lyko kan du vara trygg i att alltid bemötas med personlig, vänlig och inspirerande service.

Ett frisörteam i toppklass

På Sturegatan 26 hittar du ett finslipat och välutbildat gäng frisörer och stylister. Här delar alla samma passion för skönhetsbranschen och att få sina kunder att må bra genom att locka fram det bästa ur varje personlighet! Till sin hjälp har de noga utvalda hårvårdsprodukter som även finns att köpa i butiksdelen. Bland teamet finns gedigen erfarenhet och bakgrund från välrenommerade salonger världen över. Tillsammans med dig som kund hittar de den bästa lösningen för just dig.

Varumärken

I vår butik på Sturegatan finner du ett handplockat utbud av produkter från varumärken som Kérastase, Bumble & Bumble, Oribe, Alterna Caviar, Kevin Murphy, Shu Uemura, Maria Nila, American Crew, ghd och många fler.

Vi är numera kontantfria!

Se alla våra hårbehandlingar här
Klippning

Från 790 kr

Färgning

Färg/toning från 1490 kr
Avancerad färg/slingor från 1890 kr

Klippning och färgning

Färg/Toning & Klippning från 2090 kr
Avancerad färg/slingor & Klippning från 2490 kr

Styling

Tvätt & Fön från 790 kr

Se alla och boka
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018