Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

butiksinfo

Lyko MOS

Behöver du julklappstips?

Hos oss finns härliga klappar för alla! Syrran, lillebrorsan, mamma, pappa, chefen och bästa vännerna. Utmana oss och fråga vår kunniga personal så hjälper vi dig att hitta julklappar till alla!

Butikspersonal

Vi på Lyko brinner för kundservice och älskar att hjälpa våra kunder till sitt allra bästa skönhetsjag. Våra butiker är fokuserade på professionell hårvård och här hittar du ett stort sortiment med alla kända favoritvarumärken tillsammans med en salongsdel, Studio by Lyko.

Besök oss och låt våra engagerade frisörer och butikspersonal hjälpa dig inför julens festligheter och samtidigt hitta den perfekta julklappen. Vi har något för alla, utmana oss, vi hjälper dig!

Har du inte möjlighet att besöka en av våra julklappsexperter i butik? Maila vår julklappshjälp på julklapp@lyko.se. Vår kunniga personal inom skönhet sitter redo att hjälpa dig och försöker svara så fort de bara kan.

God Jul o Gott Nytt År önskar vi på LYKO

STUDIO BY LYKO

Studio By Lyko är salongsdelen i våra butiker och här erbjuder vi ett brett utbud av salongstjänster för alla behov. Vi strävar efter att alltid möta våra kunder med oslagbar service och omtänksamhet och engagerar oss helhjärtat i varje kund.

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018