Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 3 betyg
0
1
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Subtila.. ( Palett 1 ) + ( Palett 2 )

  ..och förfinade, diskreta skuggor i matt-satin-matta toner. Skuggorna är neutrala och matta, men det anas bara en aningen att de är mellan matt och satinyta..aningen. Mycket tjusigt och flott! Raffinerade ögonsminkningar för en mogen karaktär. Du behöver inte mycket av dessa skuggor för att se effekt. Jag rekommenderar två penslar från Jacks beauty line, nr. 16 och 17. Jag arbetade mycket bra med dessa verktyg och by Terrys skuggpuderpaletter. Jag har också använt by Terrys egna nr. 1 och nr. 3, men dessa ger en annan effekt jag inte alltid använder till vardags.

  Färgpaletten nr. 2 är för den som tycker om färg ..och har ..eller vågar inte använda färg också för den delen!! ..men tycker att man efter en viss ålder att s.k. färgade skuggor inte funkar längre på en, då är denna för henne. Färgerna är vackra och förfinat skimriga..den som var svårast att hantera kan vara den mörkblå nyansen, den är torrare och svårare att plocka upp...Jag provade lite olika penslar...minns inte allihopa..dock som jag nämnde tidigare, nr. 16 och 17 från J.B.L funkade superbra även på den. Lägg en tunt lager puderfoundation eller ögonprimer och matt basögonskugga-kombo ( .färg:s Tusensköna kanske ) innan ögonsminkningen, så funkar det bra. ;)

  Observera här...hi he!..jag är 40 och älskar dekorativ smink och sminkborstar..har gjort i över 20 år. Jag är privatkonsument. ;) ..är nyfiken och testar mycket.
  2 gillar

By Terry
Eye Designer Palette 2- Color Design 2 Color Design

3 Betyg
739:-Rek. pris 740:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Eye Brushes
149:-Rek. pris 199:-
Beskrivning
Ingredienser
Eye Designer Palette är en professionell ögonskuggspalett som gör det enkelt att skapa vackert definierade ögon. I både Eye designer Palette N°1 och Eye designer Palette N°2 finns tio pigmentrika ögonskuggor med sammetslen textur. Skuggorna kan användas torra för en natur¬lig sammetslen finish eller fuktade för en mer intensiv effekt. Skuggorna är formulerade med en blandning av mineralpuder och mikropigment som ger intensiva färger. Sfärisk kiseldioxid och växtbaserad ester ger skuggorna lång hållbarhet och gör att de inte lägger sig i veck.

Applicera: Applicera en skugga för sig eller blanda för en intensiv kontrast.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019