1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 15 betyg
0
1
1
2
11
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Bästa!

  Bästa mascaran jag haft, tycker den lyckas lyfta upp mina fransar som annars pekar envist rakt fram.
  Älskar!
  8 gillar
 • Nja...

  Den här mascaran är speciell: man ska vrida på locket och då ändrar borsten på sig till en annan form. Alldeles för bökigt att hålla på och krångla med det, och dessutom så är det ingen större skillnad på resultaten. Och för det priset? Nej tack.
  Gilla
 • Älskar

  Super-mascara! Fått många komplimanger när jag använt denna. Ger bra längd och volym
  1 gillar
 • Överlägsen mascara!

  Har provat många olika mascaror genom åren, allt från budget till dyrare. Den här slår ALLT! Den ger volym, längd, smular inte, lätt att applicera! Älskar den.
  Gilla
 • Klar favorit

  Ersätter gamla favoriten, Lancome.
  Gilla
 • Älskar!

  Blir riktigt fint om man kör ett lager med lång borste och ett lager med snurrad borste. Håller länge men är lätt att tvätta bort! #tävling
  3 gillar

By Terry
Black Lash-Expert Twist Brush Master

15 Betyg
315:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Med By Terrys nya innovation Lash-Expert kan du skräddarsy dina fransar i ett enda svep. Gå från en naturlig vardagslook till festchic volym - vrid på mascaralocket för att förvandla borsten med ett klick.

Få full kontroll på din applicering. Denna nya multifunktionella mascara formar varje frans precis som du vill! Borsten är tillverkad av elastofibrer som fångar varje frans för ultimat applicering.

Mascarans formulering är framtagen för att att förbättra och vårda dina fransar. Vegetabiliska oljor från olivolja, avokado och jojoba, skulpterande vax av ris, karnauba och candelilla samt keratin är hemligheten i By Terrys Lash-Expert. Djupsvarta pigment med en intensifierande touch av blått förstärker den rika, drama¬tiska effekten. Mascaran återfuktar fransarna utan att kladda eller smula, sitter hela dagen men är enkel att tvätta bort.

8,3g

Köps ofta tillsammans

374:-
793:25

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter