Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 3 betyg
1
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • Mest hjälpsamma positiva
    för 17 månader sedan

    Fantastisk!!!

    Världens bästa vattenfasta maskara OM du använder den korrekt. Börja med att rulla den varm i handflattorna, sätt på med zigsag-rörelse från rot till topp. Var försigtig tills den torkat så du inte får på ögonlock eller under ögat. Ingen mer pandalook efter att kört motorcykel, rinnande ögon och regn. Terrybly Waterproof Mascara by Terry sitter kvar, där den ska. Minus är att den finns bara i kolsvart, skulle velat ha den i mockabrunt/brunsvart.
    4 gillar

By Terry
Mascara Terrybly Waterproof

3 Betyg
339:-Rek. pris 345:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Serummascara som boostar volym och längd genom By Terrys Lumicoat® Care teknik. Formuleringen aktiverar fransarnas tillväxt på lång sikt och ger dem näring från rot till topp. Närande, stretchig konsistens som ger glansig finish utan att fälla. Med betydligt ökad volym, längd och tjocklek till varje frans, aktiverar Terrybly Mascara tillväxt från rot till topp för tjockare, starkare, längre och glänsan de fransar. Den fantastiska texturen garanterar oändlig definition utan klumpar, samtidigt som den levererar ett makalöst resultat.

Användning: Applicera mascaran på roten av de övre fransarna och arbeta ut till toppen i en sicksackrörelse. Spetsen på borsten är idealisk för att justera effekten och för att måla de nedre fransarna med lätta rörelser.

Tips! För en dramatisk kvällsmakeup, applicera tre lager av mascara Terrybly och avsluta med By Terry Ligne Blackstar.

Köps ofta tillsammans

498:-
897:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020