Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 9 betyg
0
0
3
1
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 9 månader sedan

  Fina färger.

  Många fina färger i denna rouge, men har bohemian flirt och älskar den färgen bra pigmenterad och ligger i en lite tung men lyxig silver dosa!
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Pigmenterad!

  Jag har färgen Nude dance och färgen är väldigt pigmenterad. Färgen är mörkare än vad jag förväntade mig. Den var mer åt ”plum” än nude. Men formulan är super och förpackningen är lyxig och fin. #tävling
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Favvo!

  Heeeelt underbar, så fina färger och perfekt i formulan. Rekommenderar verkligen!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 6 månader sedan

  Lyx!

  Lyxig känsla och otroligt fina färger!
  Gilla
 • för 27 månader sedan

  Sexy Blush.

  Jag köpte Sexy Pink som är den ljusaste kalla rosa utav de sex kindfärgerna. Den är fint kallrosa och mycket fint pigmenterad och mjuk också. Den ger ett fint och sofistikerat, lyxigt lyster..inget skimmer obs!.. och kindfärg. Man bör lägga på lite, det behövs inte mycket med denna puderprodukt. Färgen är så fin och tjusig. Dosan är silvrig, tuuung och lyxigt tjusig. Borsten som kom med och ligger ovanpå.. en plastfilm som man plockar bort självfallet..borsten är det enda småminuset. Kvalitén borde vara i samma klass som resten av produkten..den är godkänd, men för en borste som följer med ett lyxrouge i denna klass är den något, något för 'rivig'. Diors och YSLs borstar är mjukare i jämförelse. Minus också för att om man vill ha borsten i dosan, kommer den bli dammig och fläckad av pudret..och rouget kommer skrapas också. Jag brukar inte använda applikatorerna i dosorna dock.
  2 gillar

By Terry
Terry Densiliss Blush 4 Nude Dance

9 Betyg
529:-Rek. pris 530:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
TERRYBLY DENSILISS® blush har en dubbel effekt mot ålderstecken, rouget ger huden omedelbar lyster och utstrålning! Med ett "soft-focus komplex" jämnar den ut ojämn hud och förbättrar strukturen. Dess naturliga nyanser försvinner in i huden och ger ett otroligt naturligt resultat. Rouget skapar fantastisk lyster och ett ungdomligare utseende.
 • Kategori:Rouge
 • Artikelnummer:
  2082-116-0004

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019