Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.5

Baserat på 13 betyg
5
3
1
1
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Butik & Salong
  för 19 månader sedan

  En av de bättre!

  Tycker dessa är lättapplicerade, sitter kvar hur länge som helst, märkte inte minsta lilla släpp på 14 timmar! Dessutom är dessa väldigt bekväma jämfört med många andra.
  2 gillar
 • för 7 månader sedan

  Förvånad!

  Jag trodde inte detta skulle funka alls på mina bröst. Men oj så förvånad jag blev. Det var lite trixigt första gången att applicera jag fick be en kompis hjälpa mig. Den ena lossnade efter någon timme men det var nog för att det var den första jag satte dit och jag fick inte till den så bra. Så bytte den och sen satt tutera som en smäck hela kvällen! Gjorde inte ont. Blev inga märken efteråt. Supernöjd med denna.produkt och behöver köpa fler!!!! Snarast!!!
  1 gillar
 • för 21 månader sedan

  Inte bra för huden

  Tejpen höll upp helt okej under en heldag, mot slutet av kvällen lossnade tejpen lite. Funkar nog bäst för de med mindre kupa. Det värsta är dock att jag har fått blåsor på huden samt sår efter att hud hängt med när jag tagit av tejpen (trots försiktighet). En del klister från tejpen satt även kvar på huden. Rekommenderar inte denna produkt, särskilt inte om du har känslig hud.
  Gilla

Bye Bra
Brösttejp silk A-C 8-Pack A-C

13 Betyg
249:-

Välj storlek

F-HD-FA-C

Brösttejp med 8st silkes nipplecovers från ByeBra- originalet från USA.

"Den osynliga BHn som lyfter din byst utan kirurgi"

AA-C kupa
För AA-C kupa kan vi erbjuda Bye Bra orginal. Flexibel, transparent och bekväm. 

 • Lyft brösten med brösttejp.  
 • Naturligt bröstlyft på 1 minut. 
 • Säg Hejdå till BH:n!  

Bye Bra är en snabb lösning och kan effektivt lyfta brösten flera cm utan kirurgi eller BH. Bye Bra består av en mycket tunn och flexibel självhäftande folie tillverkad av världens främsta leverantör. Bye Bra brösttejp är formad som en hästsko, med vilken det är möjligt att flytta bröstvårtornas läge upp till flera centimeter. Resultatet blir helt naturligt och dessutom osynligt.   

Bär din Byebra under partyklänningen, halterneck toppar, linnen, bandeaumodeller, klänningar och toppar med djupa urringningar fram och bak. Du kan tom använda din osynliga BH under bikinin.   

Bye Bra tål vatten och fukt!  
Allergitestad  

Innehåller: 
4 par ByeBra brösttejp.  
På köpet får du, 8 nipplecovers för att täcka bröstvårtorna. 

Användning:

 1. Rengör dina bröst innan du använder Bye Bra för att avlägsna svett, hudkräm och fett. Huden måste vara helt torr innan applicering.
 2. Ta försiktigt bort den nedre delen av skyddsfilmen. Om den sitter hårt börja inte i kanterna utan stick in nageln i mitten för att lossa filmen.
 3. Applicera tejpen på den övre delen av bröstet precis ovanför vårtgården så att resten av tejpen som fortfarande är täckt av skyddsfilmen, är riktad uppåt.
 4. Jämna till eventuella ojämnheter i brösttejpen.
 5. Ta bort skyddsfilmen från den kvarstående övre delen av brösttejpen. Undvik att vidröra den vidhäftande sidan.
 6. Dra den övre tejpfliken uppåt varvid bröstet kommer att lyftas. Fäst i önskad position. Släta ut eventuella veck.
 7. Upprepa samma procedur med andra bröstet. Du kommer att få ett naturligt och snyggt resultat. 

Nipple covers
Du kan även välja att använda våra nipple covers. För att applicera dem tar du bort skyddsfilmen, fäster dem försiktigt på bröstvårtorna och jämnar till med fingrarna.

Nästa gång du använder Bye Bra kan du förflytta tejpens position något inåt eller utåt, för att på så sätt variera avståndet mellan bröstvårtorna och därigenom klyftans utseende.Om du inte får ett perfekt resultat första gången, ändra teknik vid nästa applicering. Bye Bra kan inte återanvändas, klistret fungerar bara en applicering.

Vid hudirritation
Ta bort din Bye Bra omedelbart. Rester av tejpens klister tvättas enkelt bort. Produkten är tillverkad av allergitestat material, men hos känsliga personer kan allergiska reaktioner ändå uppstå. Använd inte produkten om du har irriterad eller på annat sätt skadad hud.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter