Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bye Bra Perfect Cleavage Tape

1 Betyg
299:-
Brösttejp för perfekt klyfta- multifunktionsbh.

Bye Bra tar brösttejpens mångsidighet till en ny nivå genom en ny patenterad produkt: Perfect cleavage tape. Bär den helt osynligt under djupa V-ringade kläder och Cross Strap ryggar.

The Perfect Cleavage tape lyfter brösten från sidan, mot mitten av bröstkorgen, och ger en perfekt klyfta. Bye Bra Perfect Cleavage tejp med nipplecovers i silke är den perfekta lösningen om du vill ha ett bart bröst utan behå, men ändå få ett perfekt lyft och snygg urringning.

The Perfect Cleavage tape består av fyra tejpar; två per bröst. Den första tejpen, formad som ett "L", lyfter bröstet och vänder det inåt för att skapa klyfta; medan den andra tejpen, formad som ett inverterat "T", adderar till det bästa lyftet.

Eftersom bandet appliceras i fyra steg, är den lätt att applicera och du kan lyfta tejpen utan att vidröra den klibbiga limmet. Bye Bras tejpar är gjorda av en mycket tunn och flexibel självhäftande folie, som framställs av 3M ™.

Varje paket innehåller gratis silk nipple covers, för att dölja att bröstvårtan sticker ut samt att skydda bröstvårtorna.

Bär din Byebra under partyklänningen, halterneck toppar, linnen, bandeaumodeller, klänningar och toppar med djupa urringningar fram och bak. Du kan tom använda din osynliga BH under bikinin.

Bye Bra tål vatten och fukt! Allergitestad

I paketet medföljer:
 • ByeBra brösttejp
 • nipplecovers för att täcka bröstvårtorna.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
 • Sitter och lyfter!

  Kan verkligen rekomendera denna produkt! Det bästa alternativet när man vill ha på sig ett plagg med djup urringning i ryggen. Håller dessutom även om man blir varm ;)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • På vilka kupor passar dom?

  Jag har c-d kupor. Kommer tejpen hålla det?
  gillar
  • anna
   för 19 månader sedan
   Hej Natalie. Det finns olika storlekar på dessa förpackningar så jag rekommenderar att du kollar så att du får rätt storlek på din tejp. Jag kan även tipsa dig om att kika på Bye Bras hemsida, där finns video på hur man sätter tejpen på rätt sätt och annan bra information. https://byebra.com/perfect-cleavage-tape/
   Lycka till!
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018