Cailyn Cosmetics

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 11 månader sedan

  Alla torrisar kolla hit!

  En riktig dunderkräm! Återfuktar och proppar huden med massa gottigheter! Räddar alla med en riktigt torr hy! Perfekt för oss torrisar speciellt på vintern!
  9 gillar
 • för 17 månader sedan

  Butik ?

  Finns detta märke i era fysiska butiker ?
  1 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 17 månader sedan
   Hej Lena! Utbudet och saldon av produkter varierar i våra olika butiker men detta märke har vi tyvärr inte. Har du funderingar på något annat är du välkommen att återkomma. //Emma
   Gilla

Cailyn Cosmetics
Cailyn R2M Silk Intense Hydration Cream 50 ml

1 Betyg
795:-
Beskrivning
Ingredienser
Återskapa med innovativa Silk Protein Technology för att få tillbaka yngre hud full av energi. Fullpackad med hudnärande state-of-the-art ingredienser såsom Cocoon Willow Complex, Swift Nest Extract, och filtrerat snigelsekret, R2M Silk Intense Hydration Cream fyller intensivt på och tätar upp åldrad grov hudstruktur med näringsämnen och skapar en stärkt naturlig hudbarriär för att skydda fukten från att avdunsta. Den utsökta sidenkrämen absorberas omgående in i huden för att ge silkeslen hy full av ungdomlig energi.  
 
COCOON WILLOW COMPLEX
Proteiner extraherade från sericin, dvs silkeslim med trådliknande karaktär från pilträdets kokonger. Jämförbart med mänsklig hudprotein, minskar sericin djupet på rynkor och förbättrar hudens utseende på sikt. Proteinerna fyller i de åldrade grova hudcellerna med ett resultat av en fast och yngre hud full av energi.   
 
SWIFT NEST EXTRACT
Swift Nest Extract har ett högt innehåll av sialinsyra, det förnyar hudcellernas reproduktion för att främja elasticiteten i huden och skydda mot negativ miljöpåfrestning som skadar hudens utseende.   
 
SNAIL SECRETION FILTRATE
En av de senaste globala skönhetstrender, filtrerat snigelsekret har många naturliga hudbarriärstärkare som mucin acid, allatoin, glykolsyra, kollagen, och elastin.   
 
HUR MAN ANVÄNDER
Starta med R2M SILK NOURISH AMPULL ESSENCE, applicera därefter en mindre mängd av R2M SILK INTENSE HYDRATION CREAM över ansikte och hals, massera försiktigt in i huden för omedelbar, intensiv hydrering.   
 
CAILYN TIPS
För extra hudvård, applicera R2M Silk Stretch Microfiber Mask en till två gånger i veckan. 
 
50ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  2145-106-0050

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019