Cailyn Cosmetics

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Cailyn Cosmetics
R2M
Silk Nourish Ampoule Essence 30 ml

Bli först med att betygsätta produkten
695:-
Beskrivning
Ingredienser
Näring + Föryngring + Berikar!

Fyll i rengjorda porer med extraordinära hudföryngrande näringsämnen. R2M silkesprotein Nourish ampull Essence återställer hudens pH-balans och fyller i och tätar upp hudporerna med delikata fukt och näringsingredienser, såsom silkesprotein, indisk rökelse och filtrerat snigelsekret . Den skira sidenkonsistensen appliceras smidigt och absorberas snabbt in i huden som direkt blir återupplivad och full med näring.

Cocoon Willow Komplex:
Naturliga proteiner extraherade från Sericin och Fibroin, som silkeskokongerna huvudsakligen består utav, har jämförbara egenskaper med mänskligt hudprotein. Avgörande betydelse för att producera frisk hud, kommer proteinerna från cocoon willow complex fylla i de grova hudcellerna för att främja en mer fast och ungdomlig hud. Kokongen är uppbyggd av trådar av proteinen fibroin och sericin, där fibroin är den huvudsakliga byggstenen hos silket medan sericinet är det klistriga materialet runt om.

Indian Frankincense:
Har i tusentals år använts som en hälso-och kosmetisk åtgärd, dess anti-inflammatoriska egenskaper bidrar till att förhindra rynkor och akneutbrott.

Snail Secretion Filtrate:
En av de senaste globala skönhetstrender, filtrerat snigelsekret har många naturliga hudbarriärstärkare som mucin acid, allatoin, glykolsyra, kollagen, och elastin.

Key Ingredients: SILK PROTEIN, SWIFT NEXT EXTRACT, SNAIL SECRETION FILTRATE.

Användning:
Återställ gärna först hudens PH balans med R2M SILK REFINE DUAL TONER PAD, applicera därefter 2-3 pump av R2M SILK NOURISH AMPOULE ESSENCE över ansikte och hals.

CAILYN Tips:
För mer intensiv hudvård, använd R2M Silk Intense Hydration Cream som ger ytterligare förstärkning av näringsämnen och fukt.

30ml
  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    2145-104-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020