Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cailyn Cosmetics R2M Silk Refine Dual Toner Pad

1 Betyg
445:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Denna dubbelsidiga mjuka bommulspad är multifunktionell och ger omedelbar hudvård till både ansikte och kropp. Starta med den präglade sidan för att avlägsna eventuellt kvarbliven smuts eller tvålpartiklar, använd därefter den ultramjuka sidan för att jämna ut hudtonen. R2M Silk Refine Dual Toner Pad kan också användas på andra områden som är i behov av omedelbar fukt och vård, såsom på knäna,  hälarna eller armbågarna.

Multi Functional:
Toner padsen kan användas på alla områden som kräver huden lugnande, såsom på knäna, på hälarna, eller armbågarna för att bekvämt ger omedelbar fukt och vård.

AHA Fruit Complex:
Den organiska syran avlägsnar sammanpackade döda hudceller och tillhandahåller naturliga vitaminer och mineraler för att skapa fyllig och återfuktad hud.

Bifida Ferment Filtrate: En av de mest värdefulla beståndsdelar inom hudvård, fermenterad bifida filtrat är rik på protein, laktos, vitaminer och andra mineraler för att ge anti-aging och skapar kraftfulla hudceller.

Nyckelingredienser:
ANISE EXTRACT -Återfuktar / Reparerar
Hydrolyzed COLLAGEN -Fasthet
BIFIDA FERMENT FILTRATE -Anti-Aging/ Reparerar

Användning:
Tvätta ansiktet med din rengöring, klappa ansiktet torrt. Starta med den texturerade sidan av bomullspadsen, låt den försiktigt glida över huden för att ta bort kvarvarande rester av make-up och smuts. Vänd sedan padsen till den ultramjuka sidan och och klappa lätt in padsen över hela hudytan med ett lätt tryck på varje ställe, vilket garanterar fullständig absorption av tonern.

CAILYN Tips: Berika huden med närande eftervård. Använd R2M Silk Stretch Microfiber Mask efter R2M Silk Refine Dual Toner Pad för en fördjupat vård och fukt.

70st

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018