Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 1 betyg
0
0
1
0
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • för 6 månader sedan

    Snarare uppiggande än lugnande

    Upplevde masken som lite för stark för mig. Den doftade som likörgodis, väldigt starkt och alkoholhaltigt på något sätt. På huden kändes den först avkylande och senare stickig. Jag blev rädd att jag fick någon allergisk reaktion mot den. Resultatet var bättre än förväntat. Huden blev ljusare och hade en utvilad look. #tävling
    1 gillar

Camilla Pihl Cosmetics
Skin
Panda Sheetmask 23 ml

1 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Skin Camilla Pihl Panda Sheet Mask är berikad med lugnande lavendel och kamomill-extrakt för att lugna huden samt att ge huden intensivt med fukt. Sheetmasken har ett sött pandatryck och ger huden en "quick beauty fix". Varje paket innehåller en behandling.

Sheetmasker har en unik förmåga att tillföra näring och fukt djupt ner i huden, eftersom de ofta består av vattenbaserade aktiva ämnen med hög absorptionsförmåga. Sheetmasker är därför en skönhetsbehandling som både är mycket snabb och effektiv. Dessa sheetmasker är också praktiska, eftersom de kan användas nästan var som helst då de inte behöver sköljas av.

Användning: Applicera sheetmasken på rengjord hud och koppla sedan av i 10 minuter. Ta sedan av masken och släng den i soporna. Används 2-3 gånger i veckan.

23 ml

Köps ofta tillsammans

128:-
183:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter