Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Camilla Pihl Cosmetics
Hair
Perfect Blonde Conditioner 250 ml

Bli först med att betygsätta produkten
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Hair Camilla Pihl Perfect Blonde Conditioner är ett intensivt närande och fuktgivande balsam med neutraliserande lila pigment och proteinger som tränger in i hårstråna för att ljusa upp, fräscha till och ta bort gula oönskade pigment i blont/färgat hår. Berikad med närande ingredienser för att bevara ett glansfullt och friskt hår.

Formuleringen är mycket effektiv men det som skiljer denna formulering från andra liknande produkter på marknanden är att dem inte lämnar håret trött och torrt efter användning eftersom dem är berikade med fuktighetsgivande extrakt från sojabönor, veteproteiner, Panthenol Pro Vitamin B5 och Vitamin E. De näringsrika ingredienserna bevarar och framhäver en sund och frisk färg. Färgat hår kommer med tiden oftast att försvinna och ljusa, fina slingor kan få en gul nyans.

Serien Perfect Blonde-duo är speciellt utformad för att neutralisera denna gulhet och är berikad med lila pigment som går ner i hårstråt för att ljusa upp, fräscha till och ta bort gula, oönskade toner i håret.

Användning: Efter shamponering kläm bort överskottsvatten från håret. Applicera och fördela ut jämnt i håret. Låt verka i 1-2 minuter. Skölj ur noga. För bästa resultat använd tillsammans med Hair Camilla Pihl Perfect Blonde Violet Shampo. Använd 1-2 gånger i veckan, eftersom överanvändning kan få håret att absorbera färgen.

250 ml

Köps ofta tillsammans

318:-
607:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter