Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 1 månad sedan

  Lugnande badbomb

  Häftigt hur väl den funkade, blev väldigt lugn o avslappnad av dessa badbomber. De luktar gott och har ett härligt skimmer i sig.
  #tävling
  1 gillar

Camilla Pihl Cosmetics
Skin
Calm me Down Bath Fizzer 5 Pack

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Skin Camilla Pihl Calm Me Down Bath Fizzer; Den perfekta avslutningen på dagen! Förbered kroppen på djup sömn eller avslappning med denna lugnande och närande badbomben. Badbomben är berikad med lugnande essenver och behaglig doft av eukalyptus, speciellt utformad för att lugna kropp och själ. De naturliga och doftande oljorna i produkten utgör doften och ger en lugnande aromaterapi. Badbomben efterlämnar en återfuktad och silkeslen hud med en hint av lyster. Helt enkelt den perfekta kalendergåvan/flickvänsgåvan/extra gåvan.

Skimret är gjort av mica (plastfritt glitter). Produkten är alltså tillverkad utan mikroplaster och kan därför tryggt spolas ut utan att skada miljön eller vilda djur i havet.

Användning: Fyll badkaret med varmt vatten. Släpp försiktigt i badbomben i badet. Luta dig tillbaka, koppla av och njut. Skölj badkaret väl efter användning med rent, varmt vatten.

140 g x 5
 • Kategori:Bad
 • Artikelnummer:
  2251-904-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter