Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Candelize Refill Peche De Vigne 300g

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Frisk och fruktig med gröna vattentoppnoter och en läcker antydan av trä och krydda.

Ett bra tillfälle: Få energi och förbereda dig för en ny vecka. Strosa runt i ditt hem, arrangera saker och gör dig redo att rocka vardagen! Dela gärna ditt val av tillfälle och plats under hashtaggen #candelize

Stearinet är tillverkat av en naturlig vaxblandning med låg smältpunkt som kan hålla en särskilt hög volym av doft. Den fina bomullsveken, anpassad för att matcha varje doft, ger en jämn förbränning för maximal njutning.

Njut av upp till 70 timmars brinntid.

300g

Användning:

 1. Öppna påsen och ta bort de två vekarna och veke hållaren.
 2. Placera påsen i mikrovågsugnen (MAX 650W) i 1 - 2 ½ minuter, eller i en kastrull med kokande vatten i 5 minuter, eller tills den är helt smält. 
  Varje mikrovågsugn är annorlunda, så den tid det tar att smälta vaxet kan vara längre eller kortare än den ungefärliga tid som anges på förpackningen. Första gången, följ noga instruktionerna ovan eller på baksidan av påsen. 
  Candelize vax har en låg smältpunkt, var försiktig så att det inte överhettas. Om det överhettas kommer påsen vara extremt varm och det kan påverka kvaliteten på ditt ljus.
 3. Ta bort dekalen på undersidan av veken och placera veken i mitten av ljus burken, ta hjälp av vekhållaren att hålla den på plats. En veke är perfekt för en burk 8 cm bred. Om burken är större, använd två jämnt fördelade vekar.
 4. Häll smält vax långsamt i din ljus burk. Låt ditt ljus stå i minst två timmar innan du tänder det. Påsen kan vara mycket varm när du tar ut den ur mikrovågsugnen eller ur vattnet. Placera händerna under påsen, häll sedan det smälta vaxet sakta i din brandsäkra ljus burk. 
 • Kategori:Doftljus
 • Artikelnummer:
  1923-102-0300

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018