7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 107 betyg
10
13
24
13
47
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  19 mm

  Fantastisk locktång! Det blir jättefina lockar, som håller. Rekommenderar varmt! #tävling
  10 gillar
 • för 6 dagar sedan

  25-38

  Fick hem min locktång bara för någon dag sedan och har nu hunnit locka mitt hår två gånger, men varje gång jag lockar håret så släpper lockarna direkt. Kan inte borsta ut mina lockar får då blir håret nästan platt igen.. Har aldrig haft detta problemet förut, utan då har detta hänt under kvällens gång men inte direkt efter att jag lockat klart och separerat på lockarna.. Några tips?

  Har provat med att ha i hårspray innan och efter att jag lockat men gav ingen större effekt.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Pixie

  Jag har pixiecut och vill kunna locka håret i små lockar, tänk livligt och coolt, ej tantigt.
  Vilken strl ska jag köpa då? Ska jag köpa en sån här eller en sån man "klämmer" håret med?

  Mvh Tove
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 6 dagar sedan
   Hej Tove! Jag tycker dessa konformade ger ett väldigt fint resultat. Välj en som är rätt så smal.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Vilken storlek

  Hej! Vill köpa en locktång men vet inte vilken storlek. Har rätt så långt hår som går ca 20 cm ut ner från axlarna och mitt hår är relativt tjockt. Vill ha lockar som är stora och fina. Vill kunna borsta ut lockarna så att de blir stora och fluffiga. Ska jag ta locktången som är 19-32 mm eller 25-38mm?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Felicia!
   Hur stor locktång du ska ha beror lite på hur stora lockar du vill ha. Men jag skulle tippa på att 25-38 passar ganska bra om du har ett långt hår och vill ha stora lockar
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Svår lockat hår

  Hej, jag har lånt, spikrakt, medel tjockt hår som är väldigt svår lockat. Den enda locktången som har gett mig lockar som inte går ut efter 10 min är ohbnordicas röda locktång. tror ni att det här är en bra locktång som kommer kunna få mina lockar att hålla över dagen?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Svea! Detta är en väldigt bra tång. Har man svår lockat hår så är det viktigt att ha stadga i sitt värmeskydd, hålla kvar tången lite längre, låta lockarna vara tills dem svalnat och sedan avsluta med en bra hårspray som man sprayar nerifrån. Tips på värmeskydd med stadga är denna: https://www.lyko.se/lanza/lanza-healing-dramatic-fx-spray
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Wow!

  Äntligen har jag hittat en locktång som passar mitt hår. Mitt hår är väldigt tunt och jag har fina hårstrån som aldrig håller lockar, jag vet inte vad det är för speciellt med just denna locktång men ta mig tusen är inte mina lockar kvar även dagen efter!
  Själva tången är skön att hålla i och jag gillar att det är en bit längst ut som inte blir varm där man kan hålla i medans man väntar på att locken ska bli "färdig". Sladden är även roterande vilket underlättar när man som jag alltid vrider och vänder på tången åt alla möjliga håll :)
  Hur blir lockarna då? Jo jag gillar ju lite lösare lockar så då fokuserar jag hårslingan på det tjockare partiet av tången, och dom dagar när jag känner för tajtare lockar så går jag mer på den smalare sidan av tången, alltså riktigt enkelt att få den typ av lock man föredrar för just den dagen.
  #tävling
  Gilla
  • för 4 veckor sedan
   19-32 :)
   Gilla

Cera
Wand Ceramic Curling Iron 9-1 9 mm

107 Betyg
449:-Rek. pris 520:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

9 mm25 mm19 mm13 mm

Keramisk yta för glansiga frizz fria lockar. Digital display där du själv kan styra värmen upp till 210 grader. 3 meter roterande sladd.

9-19mm

 • Kategori:Locktång
 • Artikelnummer:
  1076-301-0009

Köps ofta tillsammans

698:-
1017:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019