Charles Worthington

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Charles Worthington
ColourPlex Damage Reverse Intensive Treatment 150 ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
ColourPlex räddar håret från att tappa färgen i förtid samtidigt som vår nya teknologi minskar risken för avbrutna hårstrån med 90%. Produkterna upprätthåller och förstärker salongsfärgningens kvalitet genom att skydda den färgintensitet och den glans som kunderna upplever under de första veckorna efter att de färgat håret. Serien har en underbar doft av röda bär och blommor på en varm bas av krämig vanilj, vit mysk och cederträ.
ColourPlex Damage Reverse Intensive Treatment är en intensiv behandling som omedelbart vårdar och reparerar ditt hår. Denna lotion penetrerar till hårstråets cortex och gör ditt hår 5 x mjukare och slätare. Underhåll din salongsfärgning och glans, gör håret mer lätthanterligt och försegla kluvna toppar med bara en användning.

Användning: Alternera med ditt vanliga Charles Worthington balsam en till två gånger i veckan. Använd på schamponerat hår istället för balsam. Låt verka 5-10 minuter, skölj sedan. För en mer intensiv behandling; använd i handdukstorkat hår och torka med hårfön.

150 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020