Charles Worthington

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 5 månader sedan

  Shampoo

  Jättebra shampoo
  Gilla

Charles Worthington
Volume & Bounce Shampoo 250 ml

3 Betyg
99:-
Beskrivning
Ingredienser
Volume & Bounce är en serie för dig som vill bygga volym och fyllighet oavsett om du vill fokusera på hårrötterna, längderna eller hela håret. I serien finns stylingprodukter som får håret att se tjockare och fylligare ut, men även schampo särskilt utformat för att tvätta ur rester av hårvårdsprodukter som annars kan tynga ned håret. Produkterna är underbart doftsatta med fräscha bärtoner, mjuk saftig persika och inslag av frisk blodgrape.

Charles Worthington schampo och balsam är dessutom berikade med FragranceLock™ teknologi för att ditt hår ska dofta fantastiskt hela dagen. Volume & Bounce Shampoo är ett volymbyggande schampo som effektivt avlägsnar rester av hårvårdsprodukter som kan leda till att håret ser platt ut. Berikat med kollagen får det ditt hår att kännas tjockare och se fylligare ut.

Användning: Massera in i vått hår, löddra och skölj noga. Använd därefter Charles Worthington Volume & Bounce Conditioner. Volymboostande tips: När du schamponerar, ägna 2 minuter att massera hårbotten försiktigt med fingertopparna och lyft håret från rötterna. Ta lite mer vatten och arbeta in löddret i håret. Avsluta med att skölja noga.

250ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  2245-110-0250

Finns även i paket

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020