1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Chinaglaze: The Arrangement

  Landenduh! och Wildflower hour från Chinaglaze vårkollektion. Det lila lcker är så fint och ger bra täckning med två lager, och med ett lager av glitterlacker så blir det magiskt. Wildflower Hour är en något färgat glitterlack med små små glitter i silver, rosa och holo som är lätta att ta bort!
  4 gillar

China Glaze
The Arrangement
Better Late Than Nectar

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
Omfamna en spirande romantik med ett praktfullt blomsterarrangemang. The Arrangement är en kollektion med delikata kronblad i rosa, glittrande färger från trädgården, violett och blått. Välj den stil som passar dig bäst. Inspirerad av vårens blommor med dova blommiga och mjuka pastellfärger som framkallar känslan av praktfulla blommor som pioner, rosor och hortensior.

Nagellack från China Glaze gör dina naglar precis så vackra som du drömt om! Ett par snyggt målade naglar är A och O när det kommer till skönhet och välvårdade händer och med dessa lack kommer du att synas. Oavsett om du vill ha diskreta nyanser eller skrikande chockerande färger, om du vill det traditionella eller följa det senaste modet, här finns färgerna för dig.

Dessa nagellack har en formula som gör att lacket sitter kvar på dina naglar länge, samtidigt gör det dina naglar hårda och motståndskraftiga.
Hög kvalité till bra pris.
Ett fantastiskt täckande resultat.
Den senaste teknologin inom konsistens och färger.
Formula som sitter länge.
Nagellacket ingår i China Glazes vårkollektion 2019.

14ml
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1697-116-0012

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020