1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Doftar kvinnligt och ljuvligt!

  Jag fick denna som ett ”prov” i ett paket och beställde den direkt efter. Doften är väldigt kvinnlig och den håller extremt länge. Älskar den!
  #tävling
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 15 månader sedan

  Inte för söt!

  Kvinnlig doft som inte doftar för sött vilket jag gillar. Doften håller i sig hela dagen. Älskar förpackningen då den känns så lyxig 😍
  1 gillar

Chloé
EdT 30 ml

2 Betyg
625:-Rek. pris 645:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Doften odlar varje steg av dess föregångares särskiljande skönhet. Som med alla varianterav denna ikoniska signaturhandlaralltom rosen. Men den här gången avslöjas en ny aspekt som är lättare och mjukare än någonsin.

Parfymören Michel Almairac (Robertet) -som skapade Chloé Eau de Parfum och dess efterföljande dofter har skapat denna fräscha,blommiga eau de toilette tillsammans med Sidonie Lancesseur. Rosen är doftens absolutacentrum för denna komposition, kring vilken de två skaparna föreställer sig en helt unik stor bukett. Precis som florister, har de lagt till bergamott för att väcka nyfikenhet. Sedan blandat magnoliamed gardenia, en fräsch doft med en subtil antydan tillcitron som lockas runt den vita rosen. På huden, avslöjar Chloé Eau de Toilette känslighet och mystik.

En vacker flaska, precis som ljuset Chloé Eau de Toilette håller fast vid dentidigare designenmed englas och metallflaska. Inspirerad av de plisserade vecken i Chloés tidigare parfymer visas dess unika särskiljande lättnad och äkta silver-doppade band på sin krage. Ett vitt band knutet runt halsen väcker anbudet av vita rosor inuti.Med sin fina nyans av "beige rosé" matchar parfymen lådan, fållade med en elegant vit knut.

30ml

 • Kategori:Parfym
 • Artikelnummer:
  1401-116-0030

Köps ofta tillsammans

914:-
1153:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter