Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ciaté Nagellack Couture

7 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Kändisarnas favoritlack Ciaté London är både färgstarkt och sofistikerat, och har länge haft en självklar plats bland erfarna manikyrister och trendmedvetna kvinnor. Varje säsong tas de senaste och mest innovativa färgerna fram som pryder såväl modellers som världskändisars naglar.

Den feminint formade flaskan är designad för att passa perfekt i handen, och den breda, platta borsten gör lacken lätta att applicera. Den höga korken, även kallad stilettklacken, ger extra kontroll. I Ciatés breda sortiment finns vackra och moderiktiga färger som ger en professionell hållbar finish vare sig det är blankt, matt eller glittrigt. 

Samtliga nagellack från Ciaté är fria från de skadliga ämnena formaldehyd, DBP och toulen och alla märkets handkrämer och lotions är parabenfria.

13,5ml

 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1389-121-0015
Ciaté

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  ICED FRAPPE - JA TACK!

  Dessa är fria från skadliga ämnen, som andra billiga nagellack kan innehålla. Lätt att applicera, varar länge och underbar färg! Den har en härlig konsistens - varken för tjock eller tunnflytande som en del nagellack kan vara. Dessutom är flaskan übersöt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Favoriten

  Detta är mitt favoritmärke på nagellack. Så bra och fina. Härliga att måla med och bara alldeles underbara. Helt klart värt varenda krona.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Riktigt bra!

  Håller i kvaliteten trots att jag badat,lagat mat och rensat rabatter. Täcker direkt så behövs bara ett lager. Färgen blir exakt som "burken" visar. Helt nöjd!
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018