Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Nagellack!

  Torkar snabbt, håller länge och är drygt. Värt varenda krona och så är det också en av mina favorit färger.
  3 gillar

Ciaté
Olivia Palermo
Napa Valley: My Fall Favourite

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Ciaté London lanserar en sober och lyxig kollektion med make up och nagellack i samarbete med modeikonen Olivia Palermo. Som gästande Creative Director för varumärket har den stilsäkra fashionistan satt sin personliga prägel på den eleganta kollektionen Olivia Palermo X Ciaté London. Olivia är känd för sin goda smak och det är ingen slump att kollektionen är chic rakt igenom med trendiga färger. 

'Jag ville skapa ett unikt nagellack som inte bara gav naglarna en professionell finish, utan också gjorde dem starka och tåliga med ett perfekt resultat. Det här lacket innehåller en exklusiv, avancerad Dual Polymer Mesh Lock-teknologi som tagits fram för att ge maximal hållbarhet och hög glans. Så fort jag fick det på naglarna visste jag att det var rätt! Jag är helt såld på färgerna och känner mig trygg med  att veta att lacket innehåller stärkande och skyddande ämnen som håller mina naglar hållbart glansiga och perfekta. '

Dual Polymer Mesh Lock-teknologi – för högglansig färg som håller länge. Vulkaniskt glas – fyller ut och stärkersamtidigt som det skyddar och vårdar dina naglar.

13,5ml

 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1389-149-0004

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019