1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Ser tydliga resultat efter bara två veckor!

  Har testat flera olika produkter utan några direkta resultat.
  Denna produkt är lättanvänd, doftar fräscht och svagt jämfört med många andra produkter.
  Genast efter användning ser huden smidigare ut och får en fantastisk lyster.
  Jag har använt den i två veckor och huden har blivit mindre gropig, synliga bristningar har dämpats och jag upplever att huden är mer spänstig. Framförallt runt mina problemområden ( insida lår samt ovanför knäna ) Jag kan starkt rekommendera denna produkt för den som önskar spänstigare hud, minska celluliter, jämnare hudton samt lätt att använda. Denna är en ny favorit och jag ser fram emot resultatet av längre användning. Har varit noga med att följa bruksanvisningen med insmörjnings metod så det var också ett plus att man fick med bra tips!
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Clarins

Body Shaping Cream 200 ml

1 Betyg
351:75Rek. pris 520:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Body Shaping Cream är en exklusiv Clarins body lotion som effektivt stimulerar cirkulationen. Krämen stärker hudens ytskikt för att ge den en mer strömlinjeformad kroppskontur. Clarins Body Shaping Cream stärker även huden för att undgå risken för hudbristningar. Clarins Body Shaping Cream innehåller Keratolin som ger en mjuk hud och Bambuextrakt som dränerar huden. 

Applicera dagligen en liten mängd av denna Clarins body lotion på dina problemområden (midja, buk och höfter) med hjälp av stora svepande rörelser. Clarins Body Shaping Cream passar alla hudtyper. Använd denna Clarins body lotion tillsammans med annan kroppsvård från Clarins.


200ml

Köps ofta tillsammans

426:-
477:75

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.