Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Clarins Daily Energizer Collection

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Nu har du möjlighet att köpa ett boostande och energigivande hudvårdskit från Clarins till ett förmånligt pris. Kitet innehåller produkter från serien Daily Energizing i form av en lystergivande ansiktscreme, en wake-up booster som ger omedelbar energi samt en mild och energigivande rengöringsgel som lämnar huden ren och fräsch.

Innehåller:

Daily Energizer Creme:
Cremen fyller upp huden med energi och lyster som varar hela dagen. Dag efter dag blir huden jämnare, fräschare och fylld av lyster. Innehåller Vitamin C vilket ger cellerna energi och effekten förstärks av de kraftfulla antioxidanterna av tumeric/gurkmeja. Kontrollerar även pigmentering och reducerar blank hy genom de aktiva ingredienserna Alchemilla/Daggkåpa. Effekten förstärks av ginkgo biloba som boostar microcirkulationen för att ge huden fräschör och lyster. 30 ml (ordinarie storlek). 

Daily Energizing Cleansing gel:
En härligt energigivande rengöringsgel, vars mjuka och rikliga lödder är lätt att skölja av. Huden rengörs milt men avlägsnar även makeup effektivt. Huden blir mjuk, ren och fräsch. Innehåller Saponaria som är naturligt löddrande och rengörande samt Moringa vilket neutraliserar effekterna av föroreningar, renar och eliminerar toxiner i huden. 30 ml.

Daily Energizing Wake-up Booster:
En uppfräschande booster-effekt med en uppfriskande doft. En omedelbar dos av energi för att ge ny lyster åt huden. Huden ser, och känns mjuk och len. Innehåller Grönt kaffe som boostar och återupplivar hudens celler och effekten förstärks av den stimulerande och tonande verkan av Ginseng. Huden får omedelbart energi och lyster. Innehåller även Rödvinbär vilket är återfuktande, förfinar och förbättrar hudens struktur. 30 ml. 

  • Kategori:Premium
  • Artikelnummer:
    1078-200-0000
Clarins
Vi håller för tillfället på att förbättra Lyko Social. Vi är snart tillbaka igen.
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018