Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Clarins Firmness Discovery Kit

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Clarins Cleansing milk for Combintation or Oily Skin
Behaglig och uppfriskande rengöringsmjölk som varsamt rengör och lyfter bort make-up och orenheter. Huden blir ren, klar och strålande samtidigt som den bevarar ph-balansen. Innehåller bl a stålört, iris och hagtorn.

Använding:
Morgon och/ eller kväll. Värm mjölken mellan handflatorna innan du applicerar den i ansiktet. Placera varsamt händerna platt mot ansiktet. Låt handflatorna ligga kvar några utan att trycka för hårt. Lyft dem sedan snabbt från ansiktet. Upprepa 5-6 gånger. Gradvis kommer rengöringsmjölken att tjockna och skapa en sugeffekt som lyfter bort make-up och orenheter utan att irritera eller "dra" i huden. Skölj av med vatten eller torka av med en servett. Avsluta med Clarins ansiktsvatten och efterföljande dag/ nattkräm.

50ml

Clarins Toning Lotion for Combintation or Oily Skin
Alkoholfritt ansiktsvatten som varsamt avlägsnar alla spår av rengöringsmjölk och har en uppfriskande effekt samtidigt som hudens naturliga flora bevaras. Huden blir perfekt rengjord och förberedd på att ta upp efterföljande hudvårdsprodukter. Verkar uppmjukande och fuktighetsgivande.

Bevarar fuktighetsnivån i huden.

Använding:
Morgon och kväll efter rengöringsprodukt. Fukta två bomullsrondeller med ansiktsvatten och svep med lätta rörelser över ansikte och hals.

50ml

Clarins Extra-Firming Day Cream for All Skin types
En anti-age dagcreme som ger fukt och ett varsamt lyft till ansiktsdragen. Skyddar huden mot fria radikaler och de negativa effekterna från olika föroreningar. Bevarar hudens lyster och ungdomliga utseende. Innehåller bl a grön banan, citrontimjan, humle, organiskt havresocker och Clarins anti-föroreningskomplex.

Använding:
Applicera varje morgon på ett noggrant rengjort ansikte och hals med lätta pressande rörelser från ansiktets mitt och ut.

15ml

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1078-130-0000
Clarins

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018