Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Clarins Sweet Party Collection Paket

6 Betyg
245:-Rek. pris 680:-60
Fri frakt, kan skickas omgående

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch 15ml
En magisk produkt för alla kvinnor som vill ha en jämn och perfekt hy! Likt trolleri korrigerar Instant Smooth Perfecting Touch optiskt rynkor, fina linjer och förstorade porer och ger en slät och jämn hudyta. Smältande, silkeslen och oljefri textur som blir osynlig på huden och ger en transparent matt finish. Dermatologiskt och Opththalmologiskt testad. Ej portilltäppande.

Innehåller bl a Acacia « filling »; Micro-Pärlor, siliconer, « Wrinkle-correcting »; specialiserade pigment, pink pearl, Triglycerider och Vitamin E.

Användning:
Applicera produkten med fingertopparna lokalt på problemområden, efter dagcremen. Kan appliceras: Ensam, efter dagcremen eller under make-up: vänta någon minut innan applikation av foundation eller puder.

Clarins Instant Lip Comfort Oil 7ml
En gelé-liknande läppolja som omedelbart lugnar läpparna och ger dem näring, vacker glans och en subtil färg. Den rika strukturen utvecklar en skyddande, icke-klibbig film på ytan av läpparna. Skyddade från uttorkning, håller sig läpparna smidiga och mjuka och får ett fylligare utseende.

- Innehåller bl a växtoljor från Jojoba, Hasselnöt och Mirabelle-plommon.

Clarins Crayon Khol
Ögonpenna och eyeliner i ett. Denna härliga ögonpenna är enkel och mjuk att applicera och ger intensiv färg med precision. Dess underbara formula är mild och rik på färgpigment vilket ger en intensiv färg samtidigt som den är varsam mot den ömtåliga huden runt ögonen.

Du kan applicera den på tre olika sätt - som en eyeliner genom att applicera längs övre och/eller undre fransraden, som en ögonpenna genom att applicera på den inre ögonlinjen varsamt, samt som en ögonskugga genom att applicera på ögonlocket och sudda med hjälp av borsten för en intensiv, vacker sotning.

* Dermatologiskt & oftalmologiskt testad.

  • Kategori:Läppar
  • Artikelnummer:
    1078-296-0000
Clarins

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
510:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
699:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
30 butiker
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017