Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 24 betyg
4
3
8
1
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 46 månader sedan

  Fantastisk!!

  Ger en naturlig och fin brun färg, gör inte ansiktet blankt trots att jag i grunden har lätt för att se blank och fet ut. Min nya favorit bland BUS produkter, it's a keeper!!
  5 gillar
 • för 3 månader sedan

  Hur mycket ska man använda?

  Är det 4-6 droppar till hela kroppen eller per område?
  Gilla
  • för 3 månader sedan
   Jag använder mest den till ansikte (2 droppar) och urringning/axlar (2 droppar). Den är dryg och räcker länge!
   1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Kärlek!

  Den här är den bästa BUS-produkten jag testat. Har mycket svårt för lukten från BUS-produkter, den här luktar (nästan) ingenting! Resultatet blir jämt och fint, inte blankt som många andra. Perfekt för mig som är en naturlig blekfis annars som inte tål solen. Med den här produkten kan jag ha fin färg när jag vill på året. Köpte den för ansiktet för flera år sen när den kom och blev fast. Blev så glad när de senare släppte den här för kroppen. Testat lite olika andra under tiden (som man fått i boxar osv) men ingen slår den här. #tävling
  2 gillar
 • för 25 månader sedan

  Grymt bra!!

  Jättebra och väldigt smidig att applicera. Börja med 3-4 droppar per område för att få färg. Men behövs minst ca 6 droppa för att se solbränd ut. Därför tar flaskan slut väldigt snabbt om målet är att se brun ut. För mig som mest vill ha färg på bröst/ansikte under vinterhalvåret är den perfekt.
  3 gillar
 • för 28 månader sedan

  Love it!

  Älskar denna BUS:en!!!! För mig som är naturligt ljus i hyn och inte vill bli superbrun på en gång, funkar den här perfekt! Det blir ett naturligt resultat och det går bra att applicera flera lager om man vill bygga upp en mörkare nyans. Dessutom är det smidigt att droppa produkten i en härlig och fräsch body lotion. Recommend, recommend!! :)
  4 gillar

Clarins
Radiance-Plus Golden Glow Booster Body 30 ml

24 Betyg
355:-Rek. pris 395:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Brun-utan-soldroppar för en skräddarsydd solfärg året om! Blanda 4-6 droppar med din Body Lotion i händerna och smörj jämnt på de kroppspartier som du vill ska få färg. (OBS! Använd aldrig produkten ensam!) Dag för dag bygger du enkelt upp din solfärg och bestämmer själv hur brun du vill vara. Doftar inte. Innehåller bl a DHA + Erythrulose (Ger en jämn och naturlig solfärg) och Aloe vera (Återfuktar och ger komfort).

Användning:
4 - 6 droppar/dag tills du får den solnyans du vill ha. Tvätta händerna omedelbart efter. Använd sedan 3 droppar / dag för att bibehålla solfärgen.

30ml

Gåva på köpet

Köp två solprodukter från Clarins och få en väska på köpet!

Köps ofta tillsammans

604:-
853:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter