Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Clarins Super Restorative Collection

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

En perfekt gift box för kvinnor som vill se strålande ut trots åldersrelaterade hormonella förändringar! Denna box innehåller tre produkter som alla jobbar med att släta ut huden och göra den smidig. Produkterna kommer även i en snygg, elegant väska!

Clarins Super Restorative All Skin Daycream:
Är särskilt utvecklad för mogen hy som har påverkats av åldersrelaterade hormonella förändringar. Denna dagkräm minskar ned synligheten av framträdande linjer och rynkor samt ger huden en ny lyster. Clarins har tagit fram en ny formula som motverkar hudpigmenteringar med hjälp av C vitamin, även hyaluronsyra är tillsatt för att crèmen ska bli förstärkt med ett starkare skydd.  Med hjälp att speciella micropärlor fylls hudytan ut så att den blir slätare, huden blir att få en smidig och behaglig känsla så att hudens ungdomliga kvalitét återkommer. Ansiktet blir synbart jämnare och med reducerad synlighet av åldersfläckar och pigmenteringar. Huden får en strålande ungdomlig lyster med fastare ansiktsdrag.
Bibehåll ett strålande utseende och en fantastisk hud, även efter du har fyllt 50 år! Kring övergångsåldern blir huden mer ömtålig på grund av åldersrelaterade, hormonella förändringar. Clarins hudvårdsserie Super Restorative är särskilt utvecklad för kvinnor över 50 år. Produkterna ger omedelbar skönhet genom att fylla ut och förstärka huden samtidigt som de tillför energi och lyster. De innehåller isoflavoner utvunna från Pueraria Lobata (vilket ordagrant betyder "evig ungdom"), en växt som kompenserar hudens hormonella underskott och hjälper hudförnyelsen. Huden blir snabbt jämnare och fastare, fina linjer reduceras synbart och ansiktet får tillbaka sin ungdomliga lyster.

Aktiva ingredienser:

 • Pueraria Lobata-extrakt: Stimulerar och boostar cellernas vitala funktioner.
 • Pelvetia: Innehåller isoflavoner som hjälper till att revitalisera hudens energi.
 • Orkade vegetabiliska acacia-mikropärlor: Fyller ut rynkor genom att suga upp fukt och expandera. Bibehåller fukten i huden.
 • Pequi: Är rik på viktiga fettsyror. Förbättrar cellernas sammanhand och stabilitet.
 • Selen från tomatextrakt: En naturlig antioxidant som är viktig för cellförnyelsen och bibehållandet av cellmembranen.
 • Kaki Calyx-extrakt: Bibehåller kvaliteten hos kollagenfiberna.
 • Clarins specifika växtkomplex berikat med E-vitamin: Ger ett förstärkt antioxidantskydd.
 • Anti-föroreningskomplex: Ger huden optimalt skydd.

Används på morgonen på rengjord hud. Applicera i ansiktet och på halspartiet med lätta, pressande rörelser. För hud som saknar vitalitet och lyster, applicera Super Restorative Serum före crèmen. 

50ml 

Clarins Super Restorative Serum
Med Super Restorative serien bibehålls ett strålande utseende och en fantastisk hy hos kvinnor som fyllt 50. Super Restorative Serum är ett exceptionellt koncentrat av energi och lyster för hud som är försvagad av hormonreduktion och ger den fundamentala behandlingen för ömtålig och livlös hy. Förnyar, återuppbygger, ger ny energi till celler som är påverkade av hormonunderskott, stimulerar kollagen-produktionen och hudens kapacitet att binda fukt. Agerar lyftande och bevararande, neutraliserar fria radikaler. Jämnar ut, förnyar, dränerar, reglerar melanin-produktionen och jämnar ut hudtonen.

Innehåller bl a Pueraria Lobata, Pelvetia, Selen från tomatextrakt, Kaki Calyx extrakt, vitamin E, Persilja och Linfrö.

Applicera morgon och/ eller kväll fördelaktigast genom att följa Clarins Manual Autolifting Method, (denna beskrivning medföljer varje förpackning).

10ml

Clarins Super Restorative Night
Natt efter natt, blir huden mjukare och fylligare!

 • Hudtyp: Normal, Kombinerad och Fet 

Intensiv fuktbehandling ökar cellförnyelsen och kollagenproduktionen genom natten, när mogna huden är som mest mottaglig för att reparera. Revitalizing Pueraria lobata extrakt hjälper till att motverka slöhet, rynkor, åldersfläckar och förlust av elasticitet som orsakats av naturliga hormonella förändringar på grund av åldrandet. Huden väcker levande, ungdomligt utseende. Applicera vid läggdags efter Super Restorative Serum.

15ml

 

 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1078-203-0000
Clarins

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018