Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Clarisonic Alpha FIT

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Serien FIT har de mest kompakta och behändiga rengöringsborstarna i Clarisonic-familjen. Alpha är en variant där borsten är specifikt utformad för män då deras hudstruktur skiljer sig från kvinnors, den har också en underlättande effekt på rakning då den mjukar upp hårstråna och förebygger på så sätt irrittation.

Clarisonic masserar och rengör varsamt din hud genom att få bort orenheter från porer samt fina linjer. Borsten är 100% vattentät och kan användas i badet eller duschen och ger upp till 6 gånger så bra rengöring jämfört med manuell ansiktsrengöring, vilket innebär bättre upptag och absorption av nästkommande hudvårdsprodukter.

Modellen Alpha FIT använder du i likhet med de andra Clarisonic-borstarna med din vanliga ansiktsrengöring. Den har 2 hastighetsnivåer där den första är inställd på 60 sekunder och är tänkt att användas på nyrakad hud eller som vanlig daglig rengöring. Steg 2 är en 80 sekunders kraftfullare rengöring där du verkligen behöver det, perfekt som förberedande steg innan rakning! Ladda alltid din Clarisonic Alpha fit 18h innan första användning.

I ditt köp ingår:
- 1 st Alpha FIT Men's Facial Cleansing-apparatapparat
- 1 st laddningsstation med USB-sladd
-1 st Men's Daily Cleanse borsthuvud
- Alpha Cleanser till ansiktet, 30 ml

Användning: Fukta ansiktet. Tryck på knappen on/off för att sätta på din Clarisonic. Applicera din rengöringsprodukt på fuktad borste och börja sedan med att rengöra din panna i 20 sekunder. Flytta sedan din Clarisonic till din näsa och haka och fortsätt med de cirkulära rörelserna i ytterligare 20 sekunder. Rengör till sist kinderna i 10 sekunder på vardera sida. Arbeta hela tiden i små cirkulära rörelser.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018