Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Clarisonic Mia FIT Pink

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Mia FIT är den mest kompakta och behändiga rengöringsborsten i Clarisonic-familjen, för dig som gärna vill ha möjligheten att få till en optimal hudrengöring vart du än befinner dig. Den har också den mest skonsamma inställningen för att passa även den känsligaste hudtypen. Huden blir fantastiskt ren med förnyad lyster, och när du inte använder den så gör den sig utomordentligt snygg i din badrumshylla!

Clarisonic masserar och rengör varsamt din hud genom att få bort orenheter från porer samt fina linjer. Borsten är 100% vattentät och kan användas i badet eller duschen och ger upp till 6 gånger så bra rengöring jämfört med manuell ansiktsrengöring, vilket innebär bättre upptag och absorption av nästkommande hudvårdsprodukter.

Modellen Mia FIT använder du i likhet med de andra Clarisonic-borstarna med din favoritrengöring. Den har 2 hastighetsnivåer där den första är mjuk och delikat för en känslig hud eller t.ex som morgoninställning då man inte behöver ta bort någon makeup. Steg 2 är kraftigare och avlägsnar smidigt både makeup, solskydd och andra orenheter på ytan. Ladda alltid din Clarisonic Mia fit 18h innan första användning.

I ditt köp ingår:
- 1 st Mia FIT Facial Sonic Cleansing-apparat, rosa
- 1 st laddningsstation med USB-sladd
-1 st Radiance borsthuvud
- Rengöringsgel till ansiktet, 30 ml

Användning: Fukta ansiktet. Tryck på knappen on/off för att sätta på din Clarisonic. Applicera din rengöringsprodukt på fuktad borste och börja sedan med att rengöra din panna i 20 sekunder. Flytta sedan din Clarisonic till din näsa och haka och fortsätt med de cirkulära rörelserna i ytterligare 20 sekunder. Rengör till sist kinderna i 10 sekunder på vardera sida. Arbeta hela tiden i små cirkulära rörelser.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019