Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 3 betyg
0
1
0
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Clinique
Anti-Blemish Solutions All-over Clearing Treatment 50 ml

3 Betyg
305:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
53:10Rek. pris 59:-
Passar hud som lätt drabbas av acne. Vad är det? Mild medicinsk formel som är steg 3 i vårt Anti-Blemish Solutions Clear Skin System. Använd alla 3 steg tillsammans och se en minskning med 37% av aktiva utslag på 3 dagar. Vad gör den? Lättviktig och medicinsk formel som behandlar acne och förebygger framtida utbrott. Skapar en skyddande barriär mot orsaken till utslagen. Kontrollerar överflödsglans. Återfuktar lätt för att minska torrhet och flagande hud. Lugnar ned huden och minskar rodnad.

Använd Clear Skin System och se en minskning med 37% av aktiva utslag på 3 dagar. Det bästa sättet att få utbrott under kontroll är att använda en regelbunden hudvårdsrutin som inte irriterar huden. Varje steg i Cliniques Anti-Blemish Solutions Clear Skin System har ett syfte: Alla 3 stegen arbetar tillsammans för att ge kraftfulla resultat på bara 3 dagar. Med konsekvent användning 2 gånger per dag blir resultaten bara bättre. Förbättring i utslag: Huvudingredienser/Teknologi: Aknebekämpande exfolierande ämnen som Salicylsyra och Acetylglykosamin hjälper till att svepa bort döda hudceller som kan täppa igen porerna. Hjälper till att sprida bakterierna som orsakar akne med Bensoylperoxid och andra verksamma ingredienser.

Användning:
Applicera ett tunt lager morgon och kväll. Om huden blir torr eller flagar, minskar du ned lite på användningen. Använd efter Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam och Clarifying Lotion för bästa resultat. När huden blivit slät och jämn kan du fortsätta använda den i förebyggande syfte.
  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    2059-299-0050

Köps ofta tillsammans

675:-
823:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter