Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Clinique Even Better Makeup SPF 15 CN 74 Beige

4 Betyg
340:-

Fler nyanser

Prova den oljefria och dermatologiskt utvecklade Even Better Makeup SPF 15 och upptäck en fantastisk förändring: huden blir klarare, jämnare och synliga åldersfläckar minskas tydligt. Passar alla. Stor skillnad på bara fyra till sex veckor. Bredspektrat solskydd skyddar mot framtida pigmentfläckar. För ännu fler fördelar - kombinera med Even Better Skin Tone Corrector.Ny förpackning kommer snart för den här produkten. Den produkt som levereras kan se lite annorlunda ut än den som visas på bilden.

Användning:För bästa resultat, applicera efter 3-Stegs Systemet.Applicera med vår foundationborste och börja mitt i ansiktet och arbeta utåt.Tas bort med din favorit bland Cliniques makeupborttagare.

30ml
1 användarbild

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.8

Baserat på 4 betyg
0
0
0
1
3
 • för 9 månader sedan

  Naturlig

  Detta är en foundation jag har använt i flera år och som jag alltid är nöjd med. Har testat andra foundations och det slutar alltid med att jag kommer tillbaka till Even Better för vänner omkring mig tycker denna ser så fin ut på huden. Den är medel täckande och det krävs väldigt lite för att få bra täckning, så en flaska räcker väldigt länge, även om du använder den varje dag. Den är även väldigt snäll mot huden och passar också oss med känslig hud, den täcker inte igen porrer som senare slår ut. Om du vill ha ha extra lång hållbarhet så rekomenderas att använda en primer och/eller setting spray.
  #tävling
  gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  för att lämna en kommentar
 • Så bra

  Min favorit som jag alltid återvänder till. Fattar egentligen inte ens varför jag envisas med att prova massa andra...
  den är lätt men ganska täckande (lätt att jobba upp till täckningsgraden), jämnar verkligen ut hudtonen och ger ett så fint resultat. Den är även väldigt snäll mot huden så vi med reaktiv hud behöver inte oroa oss för eventuella utslag, finnar och tilltäppta porer heller.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Bra men lite för mörk

  Bra fondation men färgen ivory (som annars brukar passa mig) var för mörk och fick köpa en till, linen, för att ljusa upp denna. Sen blev det ganska så bra.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Nyansen 16 Buff verkligen så orange?

  Hej! Måste bara få dubbelkolla innan jag lägger en beställning! Är verkligen nyansen 16 Buff så orange som den ser ut i er färgskala? Stämmer inte alls med hur den ser ut på Clinique Sveriges hemsida, där den skiftar mer åt Ivory med varm nyans!

  Se länk: https://www.clinique.se/produkt/1599/5276/makeup/f...spectrum-spf-15
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 9 månader sedan
   Hej Jennie! Du har helt rätt att denna färgplutt är missvisande då den är mer som du beskriver den. Vi ska självklart se till att ändra detta.
   gillar
  • lena maria
   för 3 månader sedan
   Hej jag undrar om det finns färg prover att köpa hem? Så att man hittar.rätt nyans..
   gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 månader sedan
   Hej Lena Maria!
   Vi har dessvärre inga färgprover på denna foundation utan jag rekommenderar att du besöker en butik och testar ut vilken nyans som passar dig bäst.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019