1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 7 betyg
0
0
0
3
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Naturlig

  Detta är en foundation jag har använt i flera år och som jag alltid är nöjd med. Har testat andra foundations och det slutar alltid med att jag kommer tillbaka till Even Better för vänner omkring mig tycker denna ser så fin ut på huden. Den är medel täckande och det krävs väldigt lite för att få bra täckning, så en flaska räcker väldigt länge, även om du använder den varje dag. Den är även väldigt snäll mot huden och passar också oss med känslig hud, den täcker inte igen porrer som senare slår ut. Om du vill ha ha extra lång hållbarhet så rekomenderas att använda en primer och/eller setting spray.
  #tävling
  5 gillar
 • för 1 månad sedan

  Repairwear laser focus

  Hej!

  Jag har haft Cliniques Repairwear laser focus foundation nr01 men denna har tyvärr utgått. Finns det någon av nyanserna av denna Even better som kan motsvara den jag har haft tidigare?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Emelie!
   Det är jättesvårt att säga. Enklast är om du provar ut rätt nyans fysiskt i butik :)
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Vilken nyans?

  Hej! Jag har haft svårt att hitta rätt nyans eftersom de ljusaste aldrig finns i fysisk butik. Nu brukar jag blanda typ 75 % Custard och 25 % Linen, den blir helt perfekt. Vilken nyans är så lik den blandningen som möjligt?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Jennie :)
   Det finns tyvärr inte någon färdig nyans som är speciellt lik denna blandning. Ivory skulle troligtvis kännas för mörk. Många gånger behöver man blanda två olika nyanser för att hitta rätt :)
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Nöjd

  Blev introducerad för denna foundation i vintras. Vanligtvis kör jag oftast bare minerals eller annan foundation i puderform men denna har fungerat bra. Produkten är rätt tunn och ger inte särskilt mycket täckning utan mer färg, vilket är exakt det jag önskar hos en foundation.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  05-Neutral

  Hej! På min flaska står det 05-Neutral, det nr verkar utgått/ändrats. Vilket nr skall jag välja stämmer med min gamla färg?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 4 månader sedan
   Hej Pernilla!
   Clinique har gjort om namnen på nyanserna, och den som tidigare hette 05 neutral heter nu 52 neutral :)
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  01 Alabaster?!

  Hej!

  Jag har tidigare köpt denna foundation och tänkte slå till igen, men jag undrar över färgen. På min gamla flaska står det: 01 alabaster (VF-N). Ska jag välja 10 alabaster eller 01 flax?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 4 månader sedan
   Tack för att du delade med dig av infon, superbra 😃
   Gilla

Clinique
Even Better Makeup SPF 15 CN 90 Sand

7 Betyg
340:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Prova den oljefria och dermatologiskt utvecklade Even Better Makeup SPF 15 och upptäck en fantastisk förändring: huden blir klarare, jämnare och synliga åldersfläckar minskas tydligt. Passar alla. Stor skillnad på bara fyra till sex veckor. Bredspektrat solskydd skyddar mot framtida pigmentfläckar. För ännu fler fördelar - kombinera med Even Better Skin Tone Corrector.Ny förpackning kommer snart för den här produkten. Den produkt som levereras kan se lite annorlunda ut än den som visas på bilden.

Användning:För bästa resultat, applicera efter 3-Stegs Systemet.Applicera med vår foundationborste och börja mitt i ansiktet och arbeta utåt.Tas bort med din favorit bland Cliniques makeupborttagare.

30ml

Köps ofta tillsammans

499:-
488:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019