Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 11 betyg
0
0
3
3
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Klumpig borste

  Fin när den är på plats, men tycker personligen att borsten är lite stor och klumpig.
  2 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Rikitgt vattenfast, men lätt att ta bort

  Denna mascara sitter som sten, även om du har väldigt oljiga ögonlock. Den är däremot(konstigt nog) väldigt enkel att ta bort med en makeup remover. Man får extrem långa och fina fransar av den. 5/5 stjärnor, den bästa vattenfasta mascaran på marknaden!
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Clinique mascara

  Superbra, fina fransar som ej klumpar, bra för känsliga ögon
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  110% vattenfast

  Wow är så imponerad på denna mascara! Jag har extremt oljiga ögonlock och har aldrig hittat en mascara som inte smälter bort från fransarna pga oljan från locket förens nu. Blir inte svart varken på ögonlocket eller under ögonen och det har aldrig hänt innan 😍 Ger dessutom jättelånga och fylliga fransar, älskar!
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Älskar denna, men...

  Jag har använt denna i ungefär fyra år.. Jag älskar verkligen denna mascaran. Men ena nackdelen med mascaran gör att jag försöker hitta en ny att ersätta den med, men ingen annan mascara jag provar slår denna trots sin nackdel. <3

  Ena nackdelen med mascaran är att den ibland är lite för "mjuk" på fransarna så att de under dagen känns som de inte håller sig uppe riktigt. När jag velat hålla fransarna uppe ordentligt har jag först tagit på denna mascara och avslutat med loreals false lash effect, för att de ska bli mer "hårda och fixerade". Andra nackdelen, som är den som gör att jag faktiskt vill hitta en annan mascara är att den på kvällen börjar smula och irritera ögonen med smulandet. :(

  Fördelarna med mascaran är många, bl.a. att fransarna blir definierade, separerade, långa - de blir verkligen supersnygga med denna mascaran!!! Den är vattenfast så den lägger sig inte under ögat under dagen trots concealer under ögat.
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Perfekt vattenfast mascara

  Jag har letat med ljus och lykta efter en mascara som håller trots att jag svettas mycket och är oljig runt ögonen. Mina fransar ligger mkt mot min hud. Testa alla dyra och billiga mascaror, tillslut testade jag Clinique High Impact Waterproof Mascara och är helnöjd. Det tar några dagar innan borsten blir precis lagom kladdig. Den torkar inte alls ut lika fort som andra vattenfasta jag har testat, den smular inte förrän precis på slutet. Jsg hade min i säkert 5 månader, då har inte jag mascara varje dag. Så att jag slängde den hade mer med hygigeniska skäl att göra än att den var slut/torkad.
  #tävling
  1 gillar

Clinique
High Impact Waterproof Mascara Black

11 Betyg
235:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Ger direkt volym och längd som inte smular, klumpar sig eller rinner ut. Vår vattenfasta version av High Impact Mascara tål hetta, fukt och en aktiv dag. Passar även personer med känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Testad av ögonläkare.

Användning:Börja vid fransroten och vicka sedan borsten uppåt mot topparna.
Upprepa till önskad intensitet.
Håll borsten vertikalt när du applicerar på de under fransarna.
Pumpa inte borsten i behållaren eftersom luft kan komma in och torka ut mascaran.
Låt mascaran torka mellan appliceringarna så klumpar den sig inte.
Tas bort med din favorit bland Cliniques ögonmakeupborttagning.

8ml

Köps ofta tillsammans

734:-
1232:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019