Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 veckor sedan

  Återfuktande och ger lyster

  Denna gel tillsammans med fatigue koncentratet är perfekt för dig med en bland/oljig hy som vill få ett fint glow! Den sjunker in snabbt i huden och funkar jätttebra under smink! Tillsammans ger de ett superfint glow till hyn utan att bli fet.
  1 gillar

Clinique
iD
Concentrate Fatigue + Base Dramatically Different Oil-Control Gel 125 ml

1 Betyg
440:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Clinique iD Active Cartridge Concentrate Fatigue + Base Dramatically Different Oil-Control Gel kombinerar fettfri återfuktning med hudstärkande ingredienser och skyddar mot skadliga föroreningar. Balanserar och fräschar upp fet hud. Fördelas enkelt över huden och absorberas snabbt. Koncentrerade, verksamma ämnen i patronen tillför energi och glöd och ger trött och matt hud frisk glöd.

Ser du att det finns lite plats över i flaskans bas? Här tillsätts det aktiva koncentratet i patronen. Verksamma ingredienser/teknologi: Taurin ger huden förnyad energi och glöd. Custom-Blend Chemistry Technology™ isolerar de koncentrerade, verksamma ämnena i patronen från basen – och ger ett optimalt resultat i varje pumptryck genom att du varje gång kan blanda till en perfekt dos verksamma ämnen och grundcreme för en ultimat, skräddarsydd upplevelse. Flaskan är patentsökt i flera länder.

Bra att veta: Allergitestad. 100% oparfymerad. Dermatologiskt utvecklad. Icke-aknegen.

125ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  2059-398-0000

Köps ofta tillsammans

567:20
705:75

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019