Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 11 betyg
3
3
0
1
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 36 månader sedan

  Ingen märkbar skillnad

  Jag har väldigt mycket rött och synliga blodkärl på mina kinder. Har rocacea i släkten och gissar på jag har någon mild version av det.
  Jag hade höga förhoppningar på denna kräm men såg ingen skillnad alls på det röda i mitt ansikte. Finns mycket bättre krämer för sånt här pris. Kör på dermalogica istället.
  8 gillar
 • för 3 månader sedan

  Återfuktande

  Använder hela redness solutions serien sedan en vecka, och har i samband med rengöringen som innehåller probiotika fått en helt ny lyster och fri från utbrott, såpass att jag inte använt smink sedan jag började med denna serie. (vilket jag aldrig trodde jag skulle kunna vara utan pga skämdes över min hy)
  Denna dagliga hudkräm är mycket dryg och återfuktar bra, samt lugnar ner hyn. Behöver bara "nudda" krämen med fingertopparna så räcker det för hela ansiktet! Priset känns dyrt, men är i slutändan både bättre för hyn samt mer ekonomisk då den håller länge än "sämre" produkter.

  Dagtid så använder jag denna efter rengöring, sedan SPF 15 redness daily basis som innehåller en grön ton som direkt döljer rodnad och är en bra bas för den som vill använda smink, eller bra som den är. Fin lyster.

  Rekommenderar samtliga produkter!
  Kanske inte funkar för alla på detta sätt, och då jag inte hade något större problem med överdriven rodnad så är jag väl "fel" person som använder den.
  Gilla
 • för 26 månader sedan

  Helt okej

  En helt okej dagskräm. Den återfuktar och är snäll mot huden med den har tyvärr inte hjälpt mig med mina röda och irriterande kinder vilket jag tycker är väldigt tråkigt då det faktiskt är just det krämen ska göra. Den håller länge och som sagt, den återfuktar bra men det är många andra krämer som är lika bra eller ännu bättre för samma pris.
  Denna hudkräm gjorde inte vad jag hade hoppats på.
  3 gillar
  • Hudterapeut på Lyko
   för 12 månader sedan
   Hej! Jag är tyvärr inte utbildad i Cliniques produkter. Föreslår att du gör vårt hudtest här på Lyko.se, där kommer våra duktiga hudteraputer hjälpa dig :)
   Gilla

Clinique
Redness Solutions Daily Relief Cream 50 ml

11 Betyg
560:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
53:10Rek. pris 59:-
Extra mild och oljefri fuktighetscreme som omgående lugnar huden och minskar rodnad - även om du har rosacea. Lindrar synlig rodnad och irritation. På sikt förbättras hudens utseende. Innehåller lugnande probiotika. Förebygger att huden blossar upp. Perfekt till känslig hud med rodnad och som blossar upp eller hud med rosacea.

Användning:Applicera i hela ansiktet två gånger om dagen. Undvik ögonområdet. Används tillsammans med Redness Solutions Soothing Cleanser och Daily Protective Base SPF 15 - så uppnår du omgående resultat och kontinuerliga förbättringar.

50ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  2059-164-0050

Gåva på köpet

Handla produkter från Clinique för minst 450 kr och få denna gåva på köpet!

Köps ofta tillsammans

649:-
1084:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter