Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 3 betyg
0
1
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Favorit

  Konsistensen är rinnig och vit ur förpackningen. Viktigt att följa instruktionerna och skaka flaskan så innehållet blandas ordentligt. På min hud så får jag inte en vit hinna, men jag är väldigt ljus i hyn så vet ju inte hur det ser ut på en mörkare hud. Jag har blandhy oftast normal till torr, men kan bli lite blankare i t-zonen, men jag har inte fet hud. För mig var den här varken återfuktande eller uttorkande, känns behagligt på huden och glömmer bort stt jag har den. Jag använder en fuktighetskräm under. Precis som med de flesta solskydd så kan man behöva testa lite för att få den fungera med smink. Om man ska ha en mer täckande foundation över som torkar snabbt skulle jag prova med en primer för det funkade för mig. De tinted moisturisers och mindre täckande foundations jag har funkar utan primer om jag applicerar sminket med beautyblender. Egentligen föredrar jag borste, men med det smink jag har nu så verkar beautyblender fungera bättre med just det här solskyddet. Fungerar bra runt ögonen vilket egentligen var anledningen till att jag köpte den. Inga dåliga reaktioner på solskyddet. Min hud brukar inte gillar Cliniques produkter, men just den här gick bra.
  3 gillar
 • för 12 månader sedan
  Även fast jag använder serum och fuktkräm så flagnar huden på vissa ställen efter användning. Lägger sig som en glansig hinna över huden. Enda positiva är att den inte täpper till porerna och att man kan använda den runt ögonen.
  Gilla

Clinique
Sun Care SPF 30 Mineral Sunscreen For Face 30 ml

3 Betyg
270:-
Ultralätt, närmast osynligt, 100 % mineraliskt solfilter. Otroligt behaglig även för en känslig hud. Tillräckligt mild för att kunna användas runt ögonen. Osynlig, avskärmande teknologi lägger sig som en skyddande slölja över huden. Genomskinlig på alla hudtoner. Oljefri.

Användning:
 • Skaka noggrant. Applicera ett rikligt lager på ansiktet 15 minuter före vistelse i solen och efter behov.
 • Applicera efter din dagliga hudvårdsrutin.
 • Applicera minst varannan timme eller efter handduktstorkning, simning eller efter att ha svettats mycket.
 • Barn under 6 månader: fråga din läkare.

30ml
 • Kategori:Ansikte
 • Artikelnummer:
  2059-194-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019