1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • för 10 månader sedan

    Bästa någonsin!

    Jag är så nöjd med denna produkten, den va över mina förväntningar! Mitt hår är otroligt jobbigt att få torrt och jag måste alltid föna håret minst 20 minuter, om jag inte fönar håret är det blött/fuktigt i 2 dagar. Det tog bara några minuter att få torrt med detta sprayet, håret blev jätte mjukt och jätte rakt så det såg ut som att jag plattat det. Jag rekommenderar starkt denna produkten! 🙏❤️
    1 gillar

Cloud Nine
Magical Quick Dry Potion 50 ml

2 Betyg
80:-

Välj storlek

50 ml200 ml

Med Cloud Nine Magical Quick Dry Potion Spray kan du halvera tiden du måste stå och föna ditt hår, och istället bli klar snabbare med en fräsch och snygg frisyr! Värmeskydd, styling och vård i ett - en produkt som kan göra allt.

Med en magisk mix av lätta och viktlösa balsam hjälper den till att skydda håret från värme samtidigt som den gör att det går fortare att få håret torrt när du fönar. Denna spray erbjuder dig ultimat styling, och gör att du sparar de dyrbara minuterna. Denna multifunktionella produkt reducerar även frissighet, är anti-statisk och hjälper till att stärka svagt, skört hår. Bara skaka väl, spraya rikligt i fuktigt eller torrt hår, sedan föna för ultra-vårdat, supermjukt, lent och strålande hår varje dag - helt enkelt magisk!

50ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter