Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 11 betyg
0
2
0
1
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 10 månader sedan

  Galet bra!

  Har haft urkassa naglar i hela mitt liv. Och efter att ha haft akrylnaglar i mer än 2 år var det katastrof. Efter att nästan ha gett upp läste jag om CND RescueRxx Essentials. Bara fick starkare naglar nästan genast och har sedan dess bara fått bättre och bättre naglar. Så nöjd!
  1 gillar
 • för 12 månader sedan

  Klart starkare naglar

  Tog bort mina gelenaglar och detta var räddningen. Man måste ha tålamod bara. För att det tar ca 6-8 veckor innan trasiga delen av naglar växer bort. Men sen blir naglarna jätte jätte bra. Har varvat m. O.P.I nagel förstärkare = )
  1 gillar
 • för 20 månader sedan

  Äntligen

  För mig har den varit jättebra. Helt plötsligt så är naglarna hårdare och dom delar och skivar sig inte som tidigare. Supernöjd!
  1 gillar
 • för 28 månader sedan

  Fungera inte särskilt bra

  Jag hoppades mycket på denna produkt. Jag ville ha ett alternativ till Trind nail repair som fungerar toppen men tyvärr innehåller formaldehyd och gör riktigt ont på tunna naglar och om man råkar få på huden. Denna är meckig att få till mer än 1gång/dag eftersom man blir oljig om fingrarna ett tag efter användning (passar inte mitt i morgonbestyren tex). Jag tycker jag ser skillnad att naglarna såg lite bättre ut (hade tagit bort lösnaglar och mina var tunna och skadade) men de har inte blivit starkare eller tåligare, fortsätter att brytas och och skiva sig. Tyvärr får jag återvända till Trind igen.
  Gilla

CND
RescueRxx Essentials 15 ml

11 Betyg
289:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

4 ml15 ml
CND RescueRXx™ är en revolution inom nagelreparation. Produkten reparerar skador som exempelvis vita fläckar i naglarna, naglar som skivar sig, naglar som delar sig eller spricker lätt. Redan efter 1 veckas användning kan man se synliga resultat och efter 4 veckors användande är nagelns kondition märkbart förbättrad. Skaka flaskan ordentligt före användning. Massera in produkten direkt i den naturliga nageln och nagelns framkant. Upprepa 2 - 3 gånger dagligen för bästa resultat.

Köps ofta tillsammans

308:-
1467:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter