Cocoa Brown

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 69 betyg
2
8
3
16
40
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Älskar

  ÄLSKAAAAAAR denna!! Torkar in snabbt och har en så kallad "colorguard" så du ser var du smörjt och inte missar och får fläckar. Använd bus handske då den torkar in fort och handflatorna blir omöjliga att få rena om du smörjer in dig utan.
  6 gillar
 • för 1 månad sedan

  ansiktet

  kan man använda denna i ansiktet utan att få massor acne?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Tuva :)
   Denna kan användas i ansiktet. Det är dock individuellt hur huden reagerar på produkter. Använd överskottet i appliceringsvanten och borsta lätt över ansiktet.
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Vanlig sol ☀️ ute sol 🌞

  Om jag smörjer in denna ...och vill ligga å sola ute ...får jag då vanlig solbränna ...av den riktiga solen eller ????
  Eller tar inte den vanliga solen då ???☀️☀️☀️☀️
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 månader sedan
   Hej Ann-Christin!
   Denna har inget solskydd i sig och påverkar inte hur solen tar :)
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  BÄST

  Superbra BUS som ger en fin jämn färg. Den blir inte alls flammig utan appliceras väldigt jämnt och försvinner också väldigt jämnt utan att se fläckig ut. Riktigt budgetkap!
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Superfin färg

  Ger en fin färg. Lite mörkare än medium men inte extremt mörkt resultat. Funkar såklart bäst med handske till för en enkel applicering och ett jämnt resultat!
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  DARK är inte direkt mörk utan passar dom som vill ha en lätt naturlig solbrun hy.

  Aldrig kört med BUS innan i förrgår men köpte denna och sen Tough Stuff A No Nonsense 3-in-1 Body Scrub och vet inte om det var pga scruben eller/och att jag smörjde in mig ordentligt dagen innan som min BUS verkligen är felfri! Inga fläckar eller skarvar och ser naturligt ut! Jag är nöjd den är billig och gör det den ska.
  Den kladdar inte, torkar snabbt, luktar inte BUS vid appliceringen så mycket och inte så mycket efteråt heller. Dock tycker jag att DARK är att överdriva.
  Jag hade lite pigment innan jag använde denna, scrubade mig ordentligt dagen innan, smörjde mig hela kroppen innan appliceringen av denna och tog denna på hela kroppen med Ida Wargs handske till BUS, och jag har fått en väldigt subtil och fin brun färg, inte oraneg! Tycker inte den är DARK som jag trodde den skulle bli. Kommer nog ta den mörkaste nästa gång.
  Det står: "Denna revolutionära brun-utan-sol-mousse ger en rik, kakaobrun nyans på bara 1 timme" Nej den ger en någorlunda brun färg efter 3 timmar.
  "och har en ljuvlig doft av Tahitian Gardenia istället för den vanliga brun-utan-sol-doften." Njaeee luktar inte så mycket BUS men den luktar ändå BUS och det känner man på huden även någon dag efter när man duschat mm...Kan inte jämföra med annan BUS men denna torkar inte ut huden iag och verkar inte täppa igen min akne hy heller så plus för det #tävling
  3 gillar

Cocoa Brown
1 Hour Tan Dark 150 ml

69 Betyg
119:-Rek. pris 149:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Application Mitt
54:-Ord. pris 59:-

Den efterlängtade Cocoa Brown 1 HOUR TAN DARK tar produkten 1 HOUR TAN till en ny nivå för damer som älskar en riktigt intensiv solbränna.

Detta är en av de första produkterna Cocoa Brown lanserar under 2014, efter en virvelvind under 2013 där skönhetsvarumärket nått stor framgång, täta erbjudanden med stora återförsäljare såsom Boots, Superdrug, Primark och Tesco som utan tvekan blev Irlands mest populära solbränna . Marissa har utvecklat Cocoa Brown sortimentet ytterligare under 2014 och då förstod hon att hennes kunder inte längre bara ville ha en sol produkt, men de ville ha en "garderob" av solbränna i olika nyanser för olika tillfällen!

Cocoa Brown 1 HOUR TAN har fått kultstatus inom skönhetsbranschen sedan starten 2012, som fått ta emot hundratals lysande recensioner och vunnit flera utmärkelser.
WINNER RSVP Magazine Beauty Awards 2013 - "Bästa Tan For Body"
WINNER IMAGE Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tanning innovation"
WINNER RVSP Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tan For Body"

Så här fungerar det :
Förbered huden för solbränna genom peeling med Cocoa Brown TOUGH STUFF i några dagar fram till din solbränneapplikation och återfukta med CHOKLAD WHIP Oil -Free Body Moisturiser. Den lyxiga mousse formuleringen glider över huden och lämnar signaturen Cocoa Brown Tahitian Gardenia doft.

Cocoa Brown är en lätt, snabbtorkande, icke - klibbiga mousse som ger snabba resultat. Accelererande ingredienser hjälper det att utvecklas snabbt och beroende på hur mörkt du vill ha, kan duschas av efter: Brons: 1 timme, Choklad: 2 timmar, Intense: 3 timmar. 

150ml

Köps ofta tillsammans

318:-
457:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019