Cocoa Brown

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 76 betyg
2
9
3
17
45
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 32 månader sedan

  Älskar

  ÄLSKAAAAAAR denna!! Torkar in snabbt och har en så kallad "colorguard" så du ser var du smörjt och inte missar och får fläckar. Använd bus handske då den torkar in fort och handflatorna blir omöjliga att få rena om du smörjer in dig utan.
  6 gillar
 • för 2 veckor sedan

  missnöjd

  Den höll inte efter att jag tvättat mig.. Jag gjorde allt enligt instruktionen. Jag hade den i 7 timmar.. färgen rann bara ut nu är jag blek igen
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Så bra för sitt pris!

  Tycker verkligen om denna bus! Färgen behöver mer än 1 timme för att utvecklas helt, men jag brukar lägga på kvällen och duscha av på morgonen efter och få en jättefin naturlig brun färg. Färgen försvinner gradvis utan att bli fläckig, men önskar att den skulle hålla liiite längre! Annars är den superbra och mycket prisvärd! #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Superenkel användning

  Den är superenkel att använda - jag får alltid ett bra resultat!
  Den ger en fin "naturlig" färg som tonar bort jämt och inte fläckvis efter drygt 1 vecka.
  Den doftar milt av "biscuit" som är typiskt för fake tan men produkten i sig är så bra att jag personligen inte räknar det som ett problem. 🍪
  STORT + för att den torkar in så fort och därmed bidrar till minimalt med klibb.
  #tävling
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Duscha

  Hej! Jag tycker att färger försvinner väldigt mycket av att duscha efter 3 timmar.. även om det bara är snabbt och endast vatten.. kan man låta bli att duscha efter?!
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Rebecka! 😊
   Som Siri skriver så kan man applicera denna på kvällen och duscha morgonen efter. Lägg gärna en handduk i sängen då det kan färga av sig. 😊 Duschar man inte så kommer colourgarden (den som gör att man ser vart man applicerat produkten) att kladda av sig på kläder och liknande.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Enkel

  Mycket enkel och bra! Fin färg som man kan välja hur mörk man blir. Glöm ej att köpa handske till för det färgar av sig på händerna. Bästa brun-utan-sol jag testat!! #tävling
  1 gillar

Cocoa Brown
1 Hour Tan Dark 150 ml

76 Betyg
99:-Rek. pris 149:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Application Mitt
54:-Ord. pris 59:-

Den efterlängtade Cocoa Brown 1 HOUR TAN DARK tar produkten 1 HOUR TAN till en ny nivå för damer som älskar en riktigt intensiv solbränna.

Detta är en av de första produkterna Cocoa Brown lanserar under 2014, efter en virvelvind under 2013 där skönhetsvarumärket nått stor framgång, täta erbjudanden med stora återförsäljare såsom Boots, Superdrug, Primark och Tesco som utan tvekan blev Irlands mest populära solbränna . Marissa har utvecklat Cocoa Brown sortimentet ytterligare under 2014 och då förstod hon att hennes kunder inte längre bara ville ha en sol produkt, men de ville ha en "garderob" av solbränna i olika nyanser för olika tillfällen!

Cocoa Brown 1 HOUR TAN har fått kultstatus inom skönhetsbranschen sedan starten 2012, som fått ta emot hundratals lysande recensioner och vunnit flera utmärkelser.
WINNER RSVP Magazine Beauty Awards 2013 - "Bästa Tan For Body"
WINNER IMAGE Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tanning innovation"
WINNER RVSP Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tan For Body"

Så här fungerar det :
Förbered huden för solbränna genom peeling med Cocoa Brown TOUGH STUFF i några dagar fram till din solbränneapplikation och återfukta med CHOKLAD WHIP Oil -Free Body Moisturiser. Den lyxiga mousse formuleringen glider över huden och lämnar signaturen Cocoa Brown Tahitian Gardenia doft.

Cocoa Brown är en lätt, snabbtorkande, icke - klibbiga mousse som ger snabba resultat. Accelererande ingredienser hjälper det att utvecklas snabbt och beroende på hur mörkt du vill ha, kan duschas av efter: Brons: 1 timme, Choklad: 2 timmar, Intense: 3 timmar. 

150ml

Köps ofta tillsammans

168:-
627:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter