Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark

Bli först med att betygsätta produkten
119:-Rek. pris 149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Den efterlängtade Cocoa Brown 1 HOUR TAN DARK tar produkten 1 HOUR TAN till en ny nivå för damer som älskar en riktigt intensiv solbränna.

Detta är en av de första produkterna Cocoa Brown lanserar under 2014, efter en virvelvind under 2013 där skönhetsvarumärket nått stor framgång, täta erbjudanden med stora återförsäljare såsom Boots, Superdrug, Primark och Tesco som utan tvekan blev Irlands mest populära solbränna . Marissa har utvecklat Cocoa Brown sortimentet ytterligare under 2014 och då förstod hon att hennes kunder inte längre bara ville ha en sol produkt, men de ville ha en "garderob" av solbränna i olika nyanser för olika tillfällen!

Cocoa Brown 1 HOUR TAN har fått kultstatus inom skönhetsbranschen sedan starten 2012, som fått ta emot hundratals lysande recensioner och vunnit flera utmärkelser.
WINNER RSVP Magazine Beauty Awards 2013 - "Bästa Tan For Body"
WINNER IMAGE Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tanning innovation"
WINNER RVSP Magazine Beauty Awards 2014 - "Bästa Tan For Body"

Så här fungerar det :
Förbered huden för solbränna genom peeling med Cocoa Brown TOUGH STUFF i några dagar fram till din solbränneapplikation och återfukta med CHOKLAD WHIP Oil -Free Body Moisturiser. Den lyxiga mousse formuleringen glider över huden och lämnar signaturen Cocoa Brown Tahitian Gardenia doft.

Cocoa Brown är en lätt, snabbtorkande, icke - klibbiga mousse som ger snabba resultat. Accelererande ingredienser hjälper det att utvecklas snabbt och beroende på hur mörkt du vill ha, kan duschas av efter: Brons: 1 timme, Choklad: 2 timmar, Intense: 3 timmar. 

150ml

Cocoa Brown

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
318:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
247:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Älskar

  ÄLSKAAAAAAR denna!! Torkar in snabbt och har en så kallad "colorguard" så du ser var du smörjt och inte missar och får fläckar. Använd bus handske då den torkar in fort och handflatorna blir omöjliga att få rena om du smörjer in dig utan.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • igår 11:06

  Bästa jag har testat!

  Applikation (enkelhet)- 4/5
  Doft- 5/5
  Färgresultat- 5/5
  Hur färgen lossnar-5/5

  Detta är min nya favorit-bus för kroppen. Jättebra pris för en jättebra produkt. Har varit Cocoa Browns-night and day innan men denna ger mer färg. Den luktar gott, ger fin färg och flagnar jämnt. Se dock till att ta din tid att jobba in produkten väl, relativt snabbt och på återfuktad hud. Annars kan resultatet bli lite fläckigt. Guide-färgen ser nästan alltid ojämn ut men det blir jämnt efter dusch. Dark tycker jag är bästa mörka färgen då extra dark blir lite grön på min ljusa hud.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  fläckig

  Svår att applicera och blir alltid fläckig, men en snygg brun färg
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Oliv hudton

  Hej jag har en oliv färg hudton, undrar om denna skulle ge en fin hudfärg till mig eller om ni rekommenderar någon annan? Har testat Clarins och då blev jag Orange vilket jag helst vill undvika.

  Tacksam för svar!
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Hej Zaynab!

   Jag tror absolut att denna ska passa dig och jag tycker inte att denna mousse blir orange :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Hudirritation

  Hej! Skrev tidigare en recension på den här produkten, där jag nämnde att jag får ” klåda”av busen. Har inte tidigare reagerat på produkter, vilket får mig tycka att det är väldigt märkligt. Har försökt få tag på kundtjänst hos märket, utan svar.

  Varför har detta skett? Vill använda slut den här produkten innan jag prövar en annan (genomlider kliandet med MASSA hudkräm), men hur stor är chansen att jag kommer reagera likadant på en annan? Vill ju inte slänga pengar i sjön så att säga...
  Med vänlig hälsning
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Hej Frida. Jag tycker det låter som att det är någon ingrediens i denna produkt som du inte tål. Därför rekommenderar jag att du testar en prick med denna produkt i armvecket, vänta sedan och se om du får nån reaktion. Om du får det borde det vara något i denna som du tyvärr inte tål, och då kommer den att fortsätta att klia.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Bra

  Har använt denna en gång bra men tycker den väldigt mycket! Tycker man blir lagom brun!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019